Turknet'e gectikten sonra başıma gelenler aynen boyleydi.

Turk Telekom ile en fazla 3 MB alabiliyordum ve 3 kişi girdiğimizde 1 MB alıyordum cok sinirleniyordum en sonunda Turk Telekomla sozleşmemizin bitmesine 8 gun kalmıştı. Turknet'i aradık bilgi almak icin musteri hizmeti en az 1 dakika icinde en gec 3 dakikada bağlıyordu muşteri hizmetleri alabileceğiniz hız en fazla 16 MB olabilir dedi altyapımız orada yok dedi ondan sonra tamam dedik avantajlıydı 1000 dakika ev telefonu taahhut yok veya kota ve hatta AKN bile yok sadece 60 TL. Kabul ettik muşteri temsilcisi sizin Turk Telekomla alakanız kalmasın biz onları arayıp işlemleri yapacağız sizin onlarla iletişime gecmenizle gerek yok dedi. En sonunda gecti 8 gun Turknet bize 11 tane belge cıkartıp imzalamamızı istemişti belgeleri vermişlerdi sadece internet uzerinden indirecektik kırtasiyeden cıkarttık annem ile birlikte sonra eve gelip imzalayıp gonderdik MNG kargo ile ustelik ucret odemeden diğer yerler para alıyor maalesef. Gonderdikten 1 gun sonra hata geldi yanlış imza yuzunden bir daha cıkarıp bir daha yolladık en sonunda kabul oldu bize kullanıcı adı ve şifremizi verdiler bunu modemimizin ADSL kullanıcı adı ve şifre yerine yazmamız istendi maalesef modemimiz desteklemiyordu biz de yeni modem almaya karar verdik Turknet kurulumcuları evimize geldi ellerinde 150TL değerinde olan ZyXEL 300 mbps ADSL+2/ADSL/VDSL/VDSL2 destekliyordu. Turknet sanırım VDSL2 veriyordu fiberden sonra en hızlı interneti yani yanlışım varsa duzeltin lutfen sozleşmede oyle yazıyordu. 40 TL kurulum ucreti aldılar 190TL verdik sonra hız testi yaptık 8 Mbps cıktı yukleme hızı ise 1.03 cıktı artık hepimiz internetten doyasıya indirebiliyor 3 kişi girebiliyoruz artık internet yuzunden kavga veya fazla odeme yapmıyorduk ve mutluyduk en sonunda Mobile Legends adlı oyunda 103/258 ping alırken sabit 10/11 en fazla 13 goruyorum kesinlikle gecmenizi tavsiye ederim hele altyapısında oturuyorsanız kesinlikle dolandırıcı bir şirket değildir Turk Telekomla aynı yıldı kurulmuş 20 yıldır var olan bir kuruluş Turknet bizi mutlu etti ve ben de sizle paylaşmak istedim eğer oturduğunuz yer de ADSL destekliyorsa fiber veya VDSL2 desteklemiyorsa Turknet'e gecmenizi kesinlikle tavsiye ederim.