Kısa bir sure sonra TurkTelekom firması ile olan taahhutumuz sona eriyor. Acıkcası hic memnun değilim. Dakika başı internet kopmasından tutun verdiği hıza, internet hızının surekli dalgalanmasında tutun AKN sacmalığına kadar sizlerinde bilmiş olduğu bir suru sorun mevcut. TurkNet'e gecmek istiyorum ancak cok kararsızım. İnternette bircok olumsuz yorum bulunmakta ve somestr tatilinde internetsiz kalmak kulağa hic hoş gelmiyor. Sizlere soracağım bazı sorular mevcut;
- Herhangi bir sorunda muhattap bulabiliyor muyuz? - Teknik ekip gerektiği zaman yardımcı olabiliyor mu? - Geciş sırasında yaşayabileceğim durumlar nelerdir? - Siz kullananlar neler duşunuyorsunuz? Şunu da belirtmek isterim ki Tekirdağ gibi altyapısı olmayan bir şehrin dış kısımlarında oturuyorum. TurkNet'in aktif altyapısı yok, bu nedenle TurkTelekom'un altyapısı uzerinden isterneti alacağız bir sorun olur mu? Şimdilik aklımda ki sorular bu kadar, hepinize şimdiden teşekkur ediyorum.
Ekteki resimden de altyapı sorguladağım da karşıma cıkan tabloya da bakmanızı rica ediyorum.