Artık tahammul kalmadı, 10 gundur internetsizim ve buraya bu konuyu acmaya mecbur kaldım.

Bulunduğum binada Turk Telekom fiber altyapısı var ancak TurkNet muşterisiyim ve her sene don değiştirir gibi kaldırım yenileyen Bolu Belediyesi ayrıca beceriksiz ekiplerden oluşan TurkNet ve Turk Telekom işbirliğiyle tam 10 gundur internetsizim.

14 Temmuz tarihinde işbilmez Bolu Belediyesi calışanları fiber kablomuza zarar verdi ve haliyle internetimiz gitti. İlk olarak fiber kablonun zarar gormuş olabileceğini duşunmedik elbette, sıradan bir kesintidir diye duşunduk fakat kesinti uzun surunce TurkNet Online işlemler sayfasından arza kaydı oluşturduk. TurkNet, Turk Telekom saha ekipleriyle iletişime gectiğini ve 36 saat icerisinde arzanın cozuleceğine dair bilgi verdi.

Ertesi gun (15 Temmuz) Turk Telekom ekipleri geldi ve binaya sinyal gelmediğini bu sebepten oturu onların yapabilecek bir şeyleri olmadığını fiber ekip yonlendireceklerini soylediler. Bunlar cumartesi gunu (15 Temmuz) yaşandı ve pazar gunu (16 Temmuz) fiber ekip calışmadığı icin en erken pazartesi gunu (17 Temmuz) gelebileceklerini soylediler. Soyledikleri gibi oldu pazartesi gunu (17 Temmuz) saat 17:00 sularından TT fiber ekibi geldi.
Fakat bu ekip de cumartesi gunu (15 Temmuz) gelen arza ekibinden farklı bir şey soylemedi. Binaya sinyal gelmediğini ve binaya yeni hat cekilmesi gerektiğini soylediler. Tam perşembe gunune yani 20 Temmuz tarihine kadar bekledik hat cekecek ekibin gelmesini ama gelen giden olmadı. En son belediyeyi aradık ve durumu anlattık ve belediyenin hat cekecek ekip ile iletişime gecmesi sayesinde cuma gunu (21 Temmuz) hat cekecek ekip geldi. Gelen ekibi yonlendiren TT calışanının biz belediyeyi arayana kadar olaydan haberdar olmadığını ne TurkNet'in ne de Turk Telekom'un bir bilgilendirme yapmadığını soyledi. Buradan anlıyoruz ki 1 hafta boyunca actığımız telefonlar arza kayıtlarımız bir işe yaramıyormuş ve 15 Temmuz cumartesi gunu ve 17 Temmuz pazartesi gunu gelen TT ekipleri hicbir bilgilendirme yapmamış.

21 Temmuz cuma gununden beri yaşadığımız problem ise binaya cekilen yeni hattın hala binadaki kutuya bağlanmamış olması. Hattı ceken ekip bu işlemi Turk Telekom'un başka bir ekibinin yapacağını soyluyor. Fakat bugun 24 Temmuz pazartesi ancak kablo hala kutuya bağlanmadı. TurkNet'i arıyoruz boyle boyle diyoruz bize verilen cevap bolgede genel bir arza var biz Turk Telekom'a bir şey soyleyemiyoruz onlar bize genel bir arza olduğunu soyledi diyorlar. Fakat ortada boyle bir durum soz konusu değil. Turk Telekom TurkNet'i kandırmış ve TurkNet'te buna inanmış. Turk Telekom'u arıyoruz muşterisi olmadığımız icin yardımcı olmuyor. Bugun sabah saatlerinde Turk Telekom ofisine gittim olanları anlattım. Bana soyledikleri TurkNet yonlendirme yapmadan biz bir şey yapamayız. TurkNet'i arıyoruz onlar da Turk Telekom bize bolgenizde genel bir arzda var dedi bir şey yapamıyoruz diyorlar. Tamamen arafta kaldım anlayacağınız. Rezalet TurkNet muşterisini onemseyip Turk Telekom'a bakın şurada arza var gidip yapın bile diyemiyor. Bir de ustune ustluk Turk Telekom'un yalanına ortak oluyor. Bugun 24 Temmuz pazartesi ve 14 Temmuz cuma gununden beri tam 10 gundur internetim yok ve aşırı mağdurum, ettiğim zararın haddi hesabı yok.

@TurkNet Destek Ayşegul