Selam, uc farklı TurkNet desteği ile goruşup 18 Temmuz tarihinde bilgi almayı başardım. Pendik guzelyalı mahallesinde 20-22 hafta icerisinde GigaFiber hizmetine ulaşabileceğim soylendi. Tam adres bazlı bakıldıysa eğer su deposu bolgesinden esenyalı mahallesine doğru olan turkeli sokaktan sahil kesimine kadar GigaFiber calışması yapılıyor.

*Bu konuyu actığım an itibarıyla adresimi kontrol ettiğimde yine kontrol sayfasında da adresime 20-24 hafta icerisinde GigaFiber geleceğini belirten yazıyla karşılaştım. Siz de Gigafiber istiyorum sayfasından (normal altyapı sorgulama sayfasından gorulemiyor.) adresinizi kontrol ederek oğrenebilirsiniz. Online işlemler kısmında anasayfaya da bir afiş gelmiş olması gerekiyor.

Eğer hala başvuru yapmayanlar var ise başvuru yapsınlar, bu sureci biraz daha hızlandırabiliriz. Verilen bu tarih daha erken de olabilir daha gec de olabilir, bunu etkileyen en buyuk etkenlerden biri de yaptığımız bu talepler.

Adres sorgusu ve talep gonderme icin:

GigaFiber İstiyorum — TurkNet TurkNet GigaFiber ile hız sınırlarını aşın! Taahhutsuz, kotasız fiber internet deneyimi yaşamak istiyorsanız bize hemen talebinizi iletebilirsiniz.
turk.net