İnternetim aktive edileli 2 hafta oldu. Eve hat cekilmeden aktive ettiler destek talebi actık (telefonda hizmet sunmuyorlar) sozde 2 iş gunu icinde cevap verecekleri yazıyordu ama 1 hafta cevap gelmeyince kendimiz cektirmek zorunda kaldık. TTNET gibi hattımın ulaşabileceği en yuksek hıza ayarlarlar sanıyordum ama 8 Mbps hıza sabitlemişler. Bunun icinde destek talebi actım 5 gun gecti hala cevap gelmedi. Bugun hızımı 4 Mbps'ye duşurmuşler bu da bardağı taşıran son damla oldu. Destek taleplerinize cevap gelmiyor, telefondan muşteri hizmetlerine bağlanamıyorsunuz, telesekreter arıza kaydı bırakıyor. Bu nasıl bir sorumsuzluk? Zaten TTNET'te AKK'ye girince hız 5 Mbps'ye duşuyor, Turknet'te 4 Mbps AKK'siz olsa nolur?! Şimdi birileri modeminde sorun olabilir, hattın desteklemiyor diyebilir ama o konuya hakim biri olarak hat veya modemde bir sıkıntı olmadığını biliyorum. Zaten 2 tane modem kullanıyorum modemde sıkıntı olup olmadığını anlayabiliyorum. Hat 4 Mbps'ye tanımlanmış.
Oturduğum yerde altyapının rezalet olduğunu biliyorum. Turknet'in 8-9 Mbps vermesine yine razıyım ama bugun internetimin 4 Mbps'ye duşurulmesi iyice cıldırttı (Altyapım en azından 8Mbps'yi destekliyor). Asıl sinirlendiğim kısım 5 dakikada cozulebilecek bir sorun iken muşteri hizmetlerine bağlamayıp ustune de destek taleplerine cevap vermiyorlar ve gunlerce haftalarca aylarca cozulmeyen bir soruna donuşuyor. TTNET'in 75GB AKK'li (Taahhutsuz) paketine yaklaşık 60 TL veriyorum ama en azından aradığımda acan birileri oluyor.
Onceden muşteriye ilgilerinden dolayı ovdukleri firma artık telefonları bile acma gereği gormuyor. Bu konuyu actığım tarihte Turknet'i sırf muşteriye karşı ilgisizliklerinden dolayı tavsiye etmiyorum. 1 ay daha kullanıp muşteri hizmetleri ve destek talebi sorunlarının cozulmesini bekleyeceğim. Cozulmediği taktir de Turknet aboneliğimi iptal ettireceğim.