TurkNet abonesiyim. Pazartesi gunu yandaki inşaat dolayısıyla bakır ve fiber kablo koptu. Pazartesi gunu arıza kaydı oluşturdum ekiplerle konuşup size geri donuş yapacağız dediler. Carşambaya kadar aynı şeyler olmaya devam etti her seferinde ekiplerle konuşup size doneceğiz demeye devam ettiler. Carşamba gunu bakır kablolar bağlandı ve fiber olmayan abonelerin internetleri geldi. Dedim herhalde fiber de bugun yarın gelir. Gelmedi aradım destek kaydına tekrar yazdım yine de aynı şeyleri soylemeye devam ettiler. Pazartesi ilk gun beni bir numara aramıştı Turk Telekom saha ekibinden. O numarayla iletişime gectiğimde adam şaşırdı yapmış olmaları lazım falan filan deyip fiberi bağlayacak ekiple iletişime gecti (perşembe gunu aradım bu arada) ve ekibin ancak yarın gelebileceğini soyledi bunun ardından TurkNet destek kaydından yarın fiber bağlayacak ekip gelecek diye mesaj geldi. Bugun ekipler geldi kabloyu bağladı ancak kabloyu kutuya bağlayacak ekip farklıymış bir de onları beklerken mesai saati bitti hafta sonuna girdik.
Hikaye anlatır gibi yazmamın nedeni TurkNet'in muşteri hizmetlerinin rezalet olması.
Şimdi bunlar hafta sonu diye gelmeyip işi pazartesiye mi sarkıtacak? Yoksa hafta sonu bu fiber kabloyu falan bağlıyorlar mı?