3 gun once TurkNet'e gectim. Dun Turk Telekom yetkilileri hatti kontrol etmek icin geldi ve bir sorun yok dediler. Bu gun TurkNet kullanici adi ve sifre verdi. Ben de ankastreden modeme kablo cektim. Kabloyu taktigim zaman internet isigi kirmizi yaniyordu. Normalde yesil olmasi gereken isik kirmizi yaniyor. Acaba benden kaynakli mi diye musteri hizmetlerini aradim. Sorunu anlattigim zaman altyapinizdan kaynakli bir sorun var dediler. 2 gun icerisinde teknik destegi yollayip sorununuz icin yardim edecegiz dediler. Ama ben altyapidan kaynakli bir sorun oldugunu sanmiyorum. Alttaki komsum turktelekom dan catir cutur internete giriyor. Bir de modem kurulumunu yapmadim ben. Acaba modem kurulumunu yapmadigim icin kirmizi isiktan yesil isiga gecmiyor olabilir mi internet gostergesi? Ayrcia ek bilgilendirme olsun diye de bir bilgi vereyim: ankastreden cektigim kabloyu modem yerine telefona taktigim zaman 'dit dit dit dit dit dit' seklinde yanitlar aliyorum. Hani birisini ararsiniz da mesgul calar ya aynen oyle bir ses. Acaba TurkNet hattima internet gondermis de ben mi kurulumu yapamamisim? Yoksa bu sorun TurkNet'ten mi kaynakli?