Turknet aboneliğimin ustunden daha 10 gun gecmeden sıkıntı yaşamaya başladım. Her akşam saat 19:00'dan sonra internet hızım 3 mbitle sınırlandırılıyor. Mağduriyetimi firmaya ilettim ustunden 3 gun gecmesine rağmen herhangi bir gelişme olmadı. Şimdi de sikayetvar.com adlı siteye durumu bildiren bir şikayet bıraktım. Ozgur iletişim diye misyonu olan bir firma AKK dolmadan her akşam internet hızımı sınırlandırıyor.
Mağduriyetimle ilgili biraz once cağrı merkezini tekrar aradım. Karşımdaki vatandaş benim sorunuma cozum uretmek yerine dalga gecer gibi bilgisayarımda sorun olduğunu en yakın bilgisayarcıya goturmemi tavsiye ediyor. Port değişikliği istediğimi belirtmeme rağmen aynı tavırla benim sistem bilgimin yetersiz olduğunu ısrarla bilgisayarımda sorun olduğunu tekrarlıyor. Gunduz vakti internet hızında sorun yok akşam olduğunda 3 mbit' e bile ulaşmıyor. Muşteri temsilcileri cozum uretmek yerine muşteriyi başlarından savmakla meşgul maalesef. 10 senedir internet abonesiyim. Bu firma 10 gunde kendisinden soğuttu. Turknet aboneliği başlatırken bir kez daha duşunun.
Anlık hız testi ve indirme hızım.
[TBODY] [/TBODY]