KYTK Taslağı 4: Kamu yonetim tarihinde ilk kez, gunluk sorunların cozulmesi ve gecmişin denetlenmesi uygulamasından stratejik planlamaya dayalı yonetim anlayışına gecilmektedir.
Taslağın 3/c maddesinde Stratejik plan "Kamu kurum ve kuruluşlarının uzun ve orta vadeli amacları, temel ilke ve politikaları, hedef ve oncelikleri, olculebilir performans olculeri ile bunlara ulaşmak icin izlenecek yontemleri ve kaynak dağılımlarını iceren plan" şeklinde tanımlanmıştır.
Kanun getirmiş olduğu sistemde, kamu kurum ve kuruluşları stratejik yonetim anlayışına gecmesi benimsenmiştir. Boylece, gunluk sorunların cozulmesi ve gecmişin denetlenmesi yaklaşımından geleceğin planlanması ve sonuc odaklı bir yonetim anlayışına gecilmiş olacaktır.
Bu amacla,
Kurum ve kuruluşların stratejilerini ve politikalarının geliştirmek,
Amac ve hedeflerini, performans olcutlerini ve hizmet kalite standartlarını belirlemek,
Kurumun faaliyet sonuclarını periyodik olarak gozden gecirmek ve değerlendirmek,
Gerekli tedbirleri onermek uzere,
Strateji Geliştirme Kurulları kurulmaktadır.
Kurum ve kuruluşların strateji ve politikaları, kurum ici ve dışı ilgili tum tarafları kapsayacak bir yaklaşım icinde iyi yonetişim ilkeleri doğrultusunda oluşturulacaktır. Bu nedenle, kurul bakanlık musteşarının başkanlığında, bakanlığın ana hizmet birimlerinin yoneticileri yanında; konu ile ilgili sivil toplum orgutleri, bilim adamları, uzman kişiler, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları temsilcilerinden oluşur.
Ayrıca yapılan duzenlemede Stareteji Geliştirme Kurulu dışında, bakanlıklarda ve bağlı kuruluşlarda faaliyet alanıyla ilgili diğer surekli kurullar da oluşturulmasına imkan tanınmaktadır.