Kamu yonetimi reformuna yonelik Anayasa'ya aykırılık eleştirileri hukumeti zorluyor.
Tasarının Meclis'e sevkini bayram sonrasına bırakan hukumet, denetimle ilgili maddelerden de geri adım atmak uzere. İc denetimin, eskiden olduğu gibi teftiş kurullarınca yurutulmesine yonelik değişiklikler hazırlanıyor. Tasarıya ilişkin eleştiriler şu noktalarda yoğunlaşıyor:
Tasarı, tum yonetim sistemi icin gecerli olan hiyerarşi ilkesini 'yetki devri'ni on plana cıkararak esnetiyor. İllerin anayasal yonetim ilkesi olan 'yetki genişliği' ilkesini 'gorevler ayrılığı' sistemiyle etkisiz kılıyor.
Anayasa'ya gore Turkiye'de illerin idaresi 'yetki genişliği' esasına dayanır. Anayasa, illerin yonetiminde 'gorevler ayrılığı' esasını benimsemez.
Personel, taşınır ve taşınmaz mallar ve butcenin yonetimi merkezi yonetim kurallarına gore değil, yerel yonetim dunyasının hukuk kurallarına bağlanacak.
İdarenin butunluğu ilkesinde 'genel yetki' merkezi yonetimindir. Yerel yonetimlerin yetkileri, gorevlerin sayılıp sınırlandırılmasıyla belirlenir. Buna karşın yerellik ilkesinde 'genel yetki' yerel yonetimlere aittir.
Cumhurbaşkanı ve CHP endişesi
Tasarının, idari yapının yeniden şekillendirilmesi ve yetki devri gibi yaklaşık 14 maddede Anayasa ile celiştiğine ilişkin goruşler yoğunluk kazanıyor. Hukumet, Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve CHP'nin, Anayasa'ya aykırılık iddialarını dikkate alarak yasayı Anayasa Mahkemesi'ne goturmesinden korkuyor.

radikal