Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Mudurluğu, 2006 yılı Aralık ayı sonunda şeflik kadroları icin gorevde yukselme eğitimi duzenlenmiştir. Bakanlık ilan edilen kadrolara, gorevde yukselme sınav sonuclarına gore atama yapmıştır. Ancak, Bakanlık, kamu yararına istisnaden, ilan metninde yer alamayan şef kadrolarına da, bu sınav sonucuna gore atama yapmıştır. 12 Ocak 2007 tarihli haberimizde bunun yanlış olabileceğini belirtmiştik. Konuya ilişkin olarak Ankara İdare Mahkemesi nezdinde acılan dava, 571 kişilik 2. grup şef atamalarının iptali ile sonuclanmıştır. Devamı icin başlığa tıklayınız. Milli Eğitim Bakanlığının 2006 yılı sonunda yaptığı ikinci grup şef atamaları buyuk yankı uyandırmıştı. Zira, bakanlık 2. bir ilana cıkmaksızın, eski gorevde yukselme sınav sonuclarına gore atama yapmaya karar vermişti. 2007 yılı başında geniş bir acıklama ile bunun yanlış olacağını belirtmiştik.
Haberimiz sonrasında, Bakanlığın uygulamasına hem Danıştay nezdinde hem de idare mahkemelerinde dava acılmıştı.
Ankara İdare Mahkemesi nezdinde acılan dava gectiğimiz gunlerde sonuclanmıştır. Dava sonucuna gore, 2. grup şef atamaları iptal edilmiştir. Kararı gormek icin tıklayınız. Mahkeme kararında gerekce olarak şu hususlara yer verilmiştir.
"Bu durumda, İdarece 14.12.2006 tarihli Bakanlar Kurulu Kararı uyarınca tahsis edilen boş kadrolar icin Gorevde Yukselme Eğitimi sınavı icin ayrıca ilan yapılması ve bu sayının 3 katı kadar adayın sınav icin eğitime cağırılması gerekirken Milli Eğitim Bakanlığı Taşra Teşkilatı Şef kadroları icin Başvuru ve Atama Kılavuzumda yer alan duzenlemeye aykırı olarak; başlangıcta ilan edilen 773 Kadro dışında Bakanlar Kurulu'nca ilan edilen 571 kadroya daha atama yapılmasına ilişkin işlemlerde bu sınava girecek olanların haklarının ihlal edilmiş olması nedeniyle kamu yararı, ve hizmet gerekleri bakamından hukuka uygunluk bulunmamaktadır. "
KARARIN ONEMİ
Bu karar, eski gorevde yukselme sınav sonuclarına dayanılarak daha sonra boşalan kadrolara yapılacak atama işlemlerinin yanlış olacağını gostermektedir. Bu mahkeme kararı, boşalan her yeni gorevde yukselme kadrosu icin yeniden ilana cıkılması gerektiğini belirtmektedir.