TV+ ve internet kullanıyordum, taahhudum gecen ay sonu bitti. 100 lira gibi olan 25Mbps paketimi 232 lira yapmak istediler, 100Mbps yapmak istersem bu fiyatın 250 olacağını soylediler ben de biraz duşunmek istediğimi soyledim. 1 hafta sonra tamam geceyim dedim, bu sefer 250'yi yaptılar 279. oburu hala 232 ama. Ben de bunların fırsatcılığına inat ettim sitelerine baktım.

TV+ ’lı Olmanın Tam Zamanı Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE www.superonline.net

TV+ ve Fiber 100 mbps Geciş Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE www.superonline.net

TV+ Fırsat Sizinle Kampanyası - TURKCELL SUPERONLINE www.superonline.net

Şu uc kampanyayı da sordum, ucune de farklı bahaneler sunarak gecemeyeceğimi soylediler. Sacma sapan konuştu oradaki calışan ben de sinir olup kapattım. Boyle yapmaları normal mi? Hem fiyata zam yapıyorlar (sitelerinden de 200Mbps altı paketleri kaldırmışlar) hem de yine kendi sitelerinde olan pakete gecirmiyorlar.

Konudan alakasız olarak, Comnet nasıldır? 14 gun icinde beğenmezseniz iade falan yazıyor. Memnun kalmazsam sıkıntı cıkarırlar mı? Parayı peşin alıyorlarmış cunku.