Merhaba değerli forum uyeleri. Sorunum onceden program indirmek icin girdiğim site ve foruma şimdi girememem. Superonline internet kullanıyorum. 3-4 gun once office 2013 programını partlar şeklinde indiriyordum.

Ne olduysa ertesi gun indirmek icin aynı siteye girdiğimde siteye giremiyordum. Onun dışında uploaded'e de giremez oldum ve birkac foruma. Başka bir sekmede acıyorum surekli yuklenmesini bekliyor. Facebook'a bile girerken gorseller gozukmuyor sacma birşey oluyor facebook ama sonradan duzeliyor.

Biraz araştırdım proxy cakışması mı ne oluyormuş ben bu konularda pek bilgili değilim. DNS olarak 8.8.8.8 - 8.8.4.4 kullanıyorum. Bu sorunu nasıl cozerim? İndirme yapamıyorum sitelere giremiyorum. Yardımınızı bekliyorum zira kafayı yemek uzereyim

Ek olarak şu bilgiyi de vereyim belki yardımı olur cozum icin. Dun internet ışığı yanmıyordu modemde ve ondan onceki 2 gunde cok ağırdı internetim muşteri hizmetlerini aradım modeme bağlandı galiba oradan birşeyler yaptı bana modemi kapatıp acmamı soyledi ve ondan sonra bağlanabildim internete. Belki modem arayuzunden bir şeyler yapmıştır ve ondan giremiyorumdur diye duşundum.