Merhaba arkadaşlar Turk Telekom 20Mbps internet taahhudum 19 Ağustos itibarıyla bitecek. Bende bugun Turk Telekom bayisine gittim aynı paket 324TL olmuş. Onceden 99TL oduyordum. Bu yuzden ISS değiştirmeye karar verdim. Biraz araştırdım Netspeed yorumları gayet iyi duruyordu. Netspeed kullanan arkadaşlarda (ozellikle birkac senedir kullananlar) deneyimlerinden, memnuniyetlerinden, varsa şikayetlerinden bahsederse cok iyi olur. Herhangi bir geciş olursa şayet ben iptal işlemlerini vs Turk Telekom ile yapmayı duşunmuyordum. Zaten forumda coğu arkadaşta bunu oneriyor. Aklıma takılan bir şey var. Bende su an tilgin gri bir modem var fiber diye biliyorum. Netspeed gecersem modem bende mi kalır Turk Telekom alır mı? Forumda bir arkadas Netspeed ile iptal işlemlerini yapmış Turk Telekom modemide bende kaldı yazmış. Modeme para vermek istemiyorum, zaten fiyat yuksek geldiği icin ayrılacağım. Bir de muşteri hizmetleri nasıl? Forumda ilgililer vs diyenler var emin olmak icin soruyorum. Baktığınız zaman TT'den ucuz olunca insan ister istemez kuşkulanıyor acaba muhatap bulamaz mıyım gibi. Geciş olsun memnuniyet olsun bana deneyimlerinizi, tavsiyelerinizi aktarırsanız cok sevinirim. İyi aksamlar, şimdiden teşekkurler.