Arkadaşlar benim bilgisayarımda internete giriyor ama yan kullanıcıda internete girmiyor. İp yeniledim birsuru şey yaptım ama olmuyor. İnternet var gozukuyor tanılama yaptım ama hata bulmadı. Chrome den girince şu hatayı veriyor

Kod:Panoya kopyala
İnternet bağlantınızı kontrol edin. Kabloları kontrol edin ve kullandığınız yonlendiricileri, modemleri veya diğer ağ cihazlarını yeniden başlatın. DNS ayarlarınızı kontrol edin. Bunun ne anlama geldiğini bilmiyorsanız ağ yoneticinizle bağlantı kurun. Ağ tahmin ozelliğini devre dışı bırakmayı deneyin.. Guvenlik duvarınızın veya virusten korunma programınızın ayarlarından, Chrome'un ağa erişmesine izin verin. Ağa erişmesine izin verilmiş bir program olarak zaten listelenmişse listeden kaldırıp tekrar eklemeyi deneyin. Proxy sunucu kullanıyorsanız... Proxy sunucunun calışıyor olduğundan emin olmak icin proxy ayarlarınızı kontrol edin veya ağ yoneticinize danışın. Proxy sunucu kullanmamanız gerektiğini duşunuyorsanız: Chrome menusu > Ayarlar > Gelişmiş ayarları goster... > Proxy ayarlarını değiştir... > LAN Ayarları oğesine gidin ve "LAN icin proxy sunucusu kullan" seceneğinin işaretini kaldırın. Hata kodu: ERR_NAME_NOT_RESOLVED

Proxy ayarlarına baktım ama normal norton 360 kullanıyorum. Kullanmadan once boyle bir sorun yoktu revo uninstaller ile kaldırdım girdim yine olmadı. Yardımlarınızı bekliyorum.