Herkese iyi gunler diliyorum. Yaklaşık 2 senedir TurkNet uzerinden internet alıyordum. Gecen sene VDSL modeme gectikten sonra internetimden gayet memnundum. 35 Mbps download ve 4.5 Mbps upload hızı alıyordum ki normal oyun ve ev icinde ailem icinde hepimiz icin de gayet yeterli bir internetti. Bursa Osmangazi ilcesinde ikamet ediyorum ve 1.5 aydan beri Turk Telekom'un yeni VAE dolaplarının değiştirme tembelliği yuzunden internetten mahrum kalıyorum. Bugun işlemin biteceğini TurkNet yardım destekten iki hafta once oğrenmiştim. Bugun ise 30 Ağustos gununu TurkNet yardım destek ekibi beni bilgilendirdi. Yani bir bucuk aydan beri bu işi yapmak cok mu zor ki hala iki haftadır bu kutuların değişimini yapamıyorlar? Ya da ne tarafa şikayetimi beyan edebilirim acaba işlerin başlanabilmesi icin acaba? 1.5 aydan beri kullandığım mobil verinin haddi hesabı yok cunku bir de ustune TurkNet faturası odemeye de fatura gelmeye de devam ediyor. Yardımcı olabilecekler varsa gercekten cok teşekkur ederim. İyi gunler dilerim.