Bağlattığımdan beri sorunları bitmedi bitmemekle kalmadı Son zamanlardaki sorun icin gunlerdir uğraşıyorum defalarca muşteri hizmetlerini aradım fakat sorun cozulmedi. Oyunlarda duştuğum anda başka bir cihazla internetede bağlanmadığını yetkililer test edip kendileri gorduler farklı oyunlarda farklı serverlerda denedik sonuc yine aynı. Her ihtimali gorduler ve sorunu ustlerine ilettiler.
Sonuc olarak sorun cozulmedi bana geri donuş sağlayan kişi diyor ki telefonda ''Bizde bir sorun gorunmuyor...'' Ben diyorum ki sorun devam ediyor sabah birkac saat icin duzeldi ama yine aynı oldu. Sorun yok diyor...
Buraya gelen teknik ekibin sorunu bizzat gorduklerini onlarla iletişime gecmelerini soyluyorum.Gerekirse tekrar gelip gorebilirler sorunu diyorum.
Teknik ekip gonderemeyiz sorun yok bizde sorunsuz gorunuyor diyor....

ve bu sorunla gunlerdir uğraştığım zaman ayırdığım halde yalancı muamelesi yapıyorlar ve enayi yerine koyuyorlar iptal ettirmek istediğimdede faturama cezasının taahhutun tamamının yansıtılacağını soyluyorlar....

Tuketici haklarına durumu şikayet edeceğim bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Paramı alıyorlar sonrada umursamıyorlar bile.
Resmen enayi yerine koyuyorlar insanları.

Uzun lafın Kısası : Superonline PİŞMANLIKTIR!