Danıştay Sekizinci Dairesi, oğretim gorevlisi alımlarında en az tezli yuksek lisans mezunu olmak şartının yurutmesini durdurdu. Bildiğiniz uzere, oğretim gorevlisi ve araştırma gorevlisi kadrolarına alım şartlarını duzenleyen "Oğretim Uyesi Dışındaki Oğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yonetmelik" 09 Kasım 2018 tarihli ve 30590 sayılı Resmi Gazete'de yayımlanarak butunuyle değiştirildi.
Yururluğe konan yonetmeliğin 6 ncı maddesinin 3 uncu fıkrası ile Yuksekoğretim Kurulu tarafından ALES'ten muaf olarak belirlenen 21 alan haric olmak uzere tum oğretim gorevlisi kadrolarına yapılacak başvurularda adayların en az tezli yuksek lisans mezunu olması şartı getirilmiştir.
Yonetmeliğin yururluğe girmeden onceki haline gore konservatuarlar, on lisans duzeyinde eğitim yapılan birimler (meslek yuksekokulları) ile uygulamalı birimlere alınacak oğretim gorevlileri -lisans mezunu olmak ve belgelendirmek kaydıyla alanında en az iki yıl tecrubeli olmak şartı- ile istihdam edilebilmekte iken, yeni yonetmelikle yukarıda bahsettiğimiz 21 alan haric tum oğretim gorevlisi kadrolarına başvurabilmek icin en az tezli yuksek lisans mezunu olmak gerekmiştir.
Bu duzenleme sonrasında Danıştay Sekizinci Dairesi nezdinde acılan yurutme durdurma davasında verilen kararda ozetle;
1- Yuksek Lisans programlarının tezli ve tezsiz iki farklı şekilde yurutulebileceği, 06 Şubat 2013 tarihinden once tezsiz yuksek lisans programına başlamış veya bu programdan mezun olanların doktora eğitimine devam etmelerinin geciş hukmuyle sağlandığı, dava konusu edilen yonetmelik hukmu uyarınca oğretim gorevlisi kadrosuna başvuracak adaylarda tezli yuksek lisans şartı arandığından, tezsiz yuksek lisans mezunu kişilerin bundan boyle oğretim gorevlisi kadrosuna başvuramayacağı,
2- Yuksekoğretim Kurulu Başkanlığınca yuksekoğretim programlarındaki kadrolara yapılacak atamalarda daha nitelikli oğretim gorevlisi istihdamı sağlanarak eğitim ve oğretim kalitesinin arttırılmasına yonelik duzenleme yapabileceği; oğretim gorevlilerinin ozellikle akademik kariyer icin duzenlenmiş "tezli yuksek lisans programı" mezunları arasından secilmesine ilişkin kurallar getirebileceği ve fakat bu duzenleme ile kişilerin hukuk duzenine duyduğu guvene dayanarak ileri surdukleri haklı beklentilerinin de goz onunde bulundurulmasının gerektiğinin acık olduğu,
3- Oğretim gorevlisi kadrolarına atanacaklarda en az tezli yuksek lisans mezunu olma şartının aranmasının daha once yururlukte bulunan kurallara gore eğitim hayatına ve akademik kariyerine devam edenlerin veya yururlukteki şartlara gore akademik calışma hayatına başlamış kişilerin başka bir kadroya başvurabilmeleri konusundaki haklı beklentilerinin ihlal edilebileceği, ayrı dava konusu yonetmelikte tezsiz yuksek lisans mezunu olmuş kişilere dair bir geciş duzenlemesinin olmadığı,
Gerekceleriyle "Oğretim Uyesi Dışındaki Oğretim Elemanı Kadrolarına Yapılacak Atamalarda Uygulanacak Merkezi Sınav İle Giriş Sınavlarına İlişkin Usul ve Esaslar Hakkında Yonetmelik"in 7 nci maddesinin 3 uncu fıkrasında yer alan "EN AZ TEZLİ" ibaresinin YURUTMESİ DURDURULMUŞTUR.
DEĞERLENDİRME

1- Alınan karar henuz nihai bir karar olmayıp Yuksekoğretim Kurulu Başkanlığı tarafından Danıştay İdari Dava Daireleri Kuruluna itiraz edilebilecektir.
2- Bu yurutme durdurma kararı sonrasında oğretim gorevlisi alımları icin universitelerin cok acil bir ilan olmadığı muddetce itiraz sonucuna gore hareket etmelerinde fayda bulunmaktadır. Zira yurutme durdurma kararının Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulunca haklı bulunması halinde Yuksekoğretim Kurulu Başkanlığı tarafından dava konusu yonetmelikte değişiklik yapılması muhtemel gozukmektedir.
Yavuz Selim KAPLAN