Arkadaşlar herkese iyi gunler,
Kısa sure oncesine kadar bir TurkNet kullanıcısıydım, nakit odemiş olduğum 10 aylık sure dolunca artan zamlar dolayısıyla yeni bir ISS'ye gecmek uzere arayışa gectim ve Comnet'te karar kıldım. Gectiğim gunden beri internetimin kopmadığı gun olmadı. İnternetin kesik olmadığı zamanlarsa hic stabil olmayan bir hizmet alıyorum ve tum bu rezillik İstanbul'un gobeğinde oturuyor olmama rağmen yaşanıyor. Bu firmaya gecmeden evvel TurkNet'te stabil 40Mbps internet alıyordum, şimdi aldığım internetleyse ne işlerimi yurutmem ne de oyun oynamam mumkun. Muşteri hizmetlerine ulaşıp iki kelam ettiğiniz vakit kendinizi sayısal lotoyu tutturmuş sayabilirsiniz, o denli duşuk bir ihtimal muhatap bulabilmek. TurkNet'te olduğu gibi destek kaydı acarım cozerler derseniz benim gibi 16,5 saat sonrasında gelen "internetiniz de bir sorun bulunmamaktadır" cevabıyla muhatap olabilirsiniz. İşlerimi internet uzerinden yurutmem gerektiği icin hayli para kaybetmeme neden olan bu firmadan aldığım hizmet ruh halimi alt ust etti. Gectiğim gune bin pişmanım, şu yazıyı yazarken bile internetim kesildi. "Comnet nasıldır?" sorusuna cevap arayan arkadaşlar icin umarım faydalı olmuştur. Eke birkac ekran goruntusu iliştirdim, dilerseniz bakabilirsiniz.
Dosya Ekleri dalga mı geciyorsunuz 2.png 72,2 KB · Goruntuleme: 29
rezilsiniz.JPG 21,4 KB · Goruntuleme: 28
Turknet'ten aldığım hizmetin son gununden bir hız testi.jpg 67,6 KB · Goruntuleme: 28