Yaklaşık 2 hafta once Netspeed'den internet bağlatmıştım. Bana en fazla 60Mbps hız sağlanabileceğini soyledikleri icin 100Mbps indirme hızına sahip bir paket almıştım. İnternet ilk geldiğinde ve modemi kurduğumda, başlangıcta Wi-Fi uzerinden gercekleştirdiğim hız testlerinde 45Mbps'ye kadar indirme hızını gordum. Ancak bu yuksek hızı sadece interneti bağlattığım ilk gun ve modemin geldiği gun gozlemleyebildim. Sonrasında hız testlerinde en fazla 27Mbps download hızına ulaşabildim. 2 gun once Netspeed'i arayarak durumu ilettim. Aldığım hızın beklenenin altında olduğunu ve hattımda bir arıza olabileceğini soylediler. Bunun uzerine Netspeed, Turk Telekom'a arıza kaydı oluşturdu. Bugun, Netspeed temsilcisi benimle iletişime gecti. Alabileceğim maksimum hızın aslında 40Mbps olduğunu ve 27Mbps indirme hızının normal olduğunu belirtti. Ben ise, daha once hız testinde 45Mbps indirme hızını kablosuz olarak gorduğumu ve 60Mbps'ye kadar hız alabileceğimi soylediklerini hatırlattım. Ancak temsilci, Turk Telekom'un hat değerlerini guncellediğini, hatta port değişikliği yapıldığını soyledi. Ayrıca, paketimi 100Mbps'ten 35Mbps'a duşurme teklifinde de bulundular.

Bu durumda, sizden sormak istediğim şu: İnterneti bağlattıktan sonra hat değerleri kalıcı olarak duşebilir mi? Bildiğim kadarıyla genellikle zamanla hat değerlerinde iyileştirmeler yapılır ve hızlar artar. Ancak henuz 2 hafta bile gecmemişken hat değerlerimin neredeyse yarı yarıya duşmesi normal mi? Yoksa bu durumun arkasında başka bir sebep mi var?

Ote yandan, Netspeed oldukca ilgili bir firma gibi gorunuyor. Sorun yaşadığımda hızla yardımcı olmaya calışıyorlar ve personelleri nazik davranıyorlar. Hat değerlerinin duşmesi konusunda da Netspeed'i suclamıyorum, sonucta Turk Telekom altyapısını kullanıyorlar. Ancak hat değerlerinin bu kadar kısa bir sure icinde duşmesi gercekten normal bir durum mu?