Arkadaşlar merhaba, bu sorun ozellikle oyunlara girdiğimde veya Discord'da arkadaşlarımla konuştuğumda yaşanıyor. Turk Telekom ISS kullanıyoruz. Bu sorun telefonda da oluyor bazen. Wi-Fi simgesi yanına unlem işareti geliyor fakat 10-20 saniyede falan geri duzeliyor. Ancak anlayacağınız uzere bu 10-20 saniye oyunlarda bayağı canımı sıkıyor beklerken. 2 gundur mobil verimi kullanıyorum. Muşteri hizmetlerini arayıp sorunu belirtmeye vaktim olmadı ancak aramadan once sizlere de sormak istedim. DNS'lere falan hic dokunmadım otomatik hepsi. Ethernet kablosuyla da bağlı değilim, kablosuz kullanıyorum interneti. Kablosuz kullandığım icin bu sorunu yaşadığımı duşunmuyorum cunku daha once boyle bir şey yaşamıyordum hic.
Anlamadığım bir şekilde download ve upload değerlerim de duşmuş. Onceden 40-50 download ve 6-7 civarı upload alıyordum. Bu yarı yarıya duşuşe rağmen oyunlarda falan pingim aynı. Bir de bayağı bir sekme acık olduğundan da olabilir bu bilmiyorum. Lenovo Legion 7 model laptop kullanıyorum, Wi-Fi alıcısı Killer Wi-Fi 6 diye geciyor. Başka ne gerekiyorsa atabilirim. Yardımcı olan herkese şimdiden cok teşekkurler, iyi gunler dilerim.