Gorevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmayanların Devlet memuru olarak atanmasına mani bir durum bulunmamaktadır. Dolayısıyla akıl hastalığı dışındaki bedensel engellerin, polislik gibi belirli mesleklere atanma dışında, genel olarak memur olmaya olumsuz bir etkisi yoktur. Soru: 6 yıldır oğretmen olarak calışmaktayım. Normal bir şekilde memuriyete girdim. Şu an itibariyle yuzde 90 engelli sağlık raporu alabiliyorum. Ama bu rapor zihinsel veya ortopedik rahatsızlıklardan kaynaklanmamaktadır. Alacağım bu rapor memuriyetim icin olumsuz bir durum oluşturur mu?
Cevap: Oğretmenliğe atanmak icin gerekli şartlar Milli Eğitim Bakanlığı Oğretmen Atama ve Yer Değiştirme Yonetmeliğinin 5. maddesinde duzenlenmiştir. Madde hukmune gore atama icin ozel olarak belirlenen şartlar yanında 657 sayılı Kanunun 48. maddesinde sayılan şartların taşınması zorunludur.
Devlet Memurları Kanununun 48. maddesine gore oğretmen adaylarının madde hukmunde sayılan diğer şartlarla birlikte "53 uncu madde hukumleri saklı kalmak kaydı ile gorevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak." koşulunu taşıması gerekmektedir. Kanunun 53. maddesi ise engelli memur istihdam yukumluluğune ilişkin duzenlemeler icermektedir.
Milli Eğitim Bakanlığı da engelli personel istihdam etme yukumluluğu kapsamında olup, oğretmenler de dahil Bakanlığın toplam personel sayısının yuzde 3'u oranında engelli personel istihdam etmek zorundadır. Engelli Kamu Personel Secme Sınavı ve Engellilerin Devlet Memurluğuna Alınmaları Hakkında Yonetmeliğin 13. maddesine gore engelli adayların oğretmen kadrolarına yerleştirme işlemleri EKPSS sonucları kullanılarak Milli Eğitim Bakanlığınca yapılmakta olup bu kapsamda kontenjan dahilinde cok sayıda engelli oğretmen istihdam edilmektedir.
Yukarıdaki hukum ve acıklamalardan gorevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmayanların Devlet memuru olarak atanmasına mani bir durum olmadığı anlaşılmaktadır. 53. madde kapsamında engelli kontenjanları dahilinde yapılacak atamalarda bu şart da aranmamaktadır. Dolayısıyla akıl hastalığı dışındaki bedensel engellerin polislik gibi belirli mesleklere atanma dışında genel olarak memur olmaya olumsuz bir etkisi yoktur.
Uygulamada memuriyete engelli statusunde girmemekle birlikte engelliliğe ilişkin sağlık kurulu raporu ile yuzde 40 ve daha uzeri engelli olduğunu belgelendirenler kurumlarına başvurmaları halinde yuzde 3 oranındaki kontenjana dahil edilmekte ve engelli statusu kapsamına alınmaktadır.
Sonuc olarak memurun sonradan engelli hale gelmesinin memuriyetin sona ermesine yol acmayacağını, ancak atanmada ozel şart olarak sağlık şartı getirilen mesleklerde (polislik gibi) bu durumun atanma şartlarının sonradan kaybedilmesine sebep olacağını, bu durumda memurun farklı bir unvana atanması gerektiğini değerlendirmekteyiz.