Merhaba arkadaşlar. Bu konuyu bazı insanlara "kapak" olsun diye acıyorum. Uydunet cok yavaş gibi şeyler deniyor. Haklısınız da fakat bu sorunlar gun gectikce azalıyor. 512 Kbps internetimi 1 Mbps'e cıkardım. Cok yuksek hız değil. Fakat her turlu oyunu acabiliyorum ! Multi Theft Auto'da yabancı serverlarda bana mısın demiyor. Buyrun size testlerimin fotoğrafları.

İlk once canım Eskişehir'im testi (Nedense ben Eskişehir'de olmama karşın beni Ankara'da gosteriyor.):

Soruyorum. Kim TTNET 8 mbps'e KADAR tarifesinde bu pingi alabiliyor ?

Şimdi biraz uzaklaşarak İstanbul'a gidelim.

Tobe tobeeee. Hatalı test mi yaptım ? Hayır! Upload'ın biraz duştuğunu goruyoruz. Ping hala 10 ms !

Yurt dışına uzanıp Porto'ya gidelim.

Nazar değdirdiniz internetime ! Porto sunucusunda hız duşuşu yok. Ping ise 120 ms'ye cıktı. 1 Mbps internet bu yahu. 50 Mbps fiber değil ki. Tabi ki ping biraz yukselecek.

Şimdi Amerika kıtasına uzanalım. Miami ! Ping biraz daha artıyor.

Ping artıyor hız duşmuyor. Online oyun Uydunet'te oynanır !

Eveeet şimdi diyeceksiniz bu internetin hızı duşmez mi ? Tabi ki duşer! Bakın.

Cok uzgunum . Ping bence normal. Sydney'e gittik yahu! Ama bir dakika. Hız duşuşu yok! Ozur dilerim yanlış fotoğraf koydum. En uzak yerleri denedim ama yapamıyorum. Olmuyor. Mars'a SpeedTest'ler başlasın soz bir tane yapacağım. Umarım hızım duşer. (Ne diyorsun sen .)

Evet bu şekilde. Şimdi isterseniz Bir IDM yolcuuğuna cıkalım. Test İndirmemiz: Ubuntu

Surpriz sizi bekliyor. İnanamayacaksınız ! ADSL 2 Mbps'e kafa tutuyorum!

Arkadaşlar fotoğraflar orjinal. Ordan burdan kapmadım. Goruyorsunuz

SONUC: Sonuca gelirsek, Uydunet bazı yerlerde sorunlu evet. Ancak bazı yerlerde boyle Başka test isterseniz yapabilirim. Her turlu yoruma acığım.