Psp(Playstation Portable) almadan once coğu kişinin merak ettiği konulardan biridir bu internet olayı. Psp'den internete girmek icin ne yapmak gerekir,girince nasıl olur,neler yapılır?
Ben de bu soruları biraz derleyip cevabını size aktarmak istedim...
Oncelikle ilk olarak elimizde bir Psp var ve sağ alt kısımdaki power tuşumuz ile actık. İnternete girmek istiyoruz, oncelikle Psp'nin sol ust kısmında bulunan WLAN cubuğunu acık konuma getiriyoruz. Sonrası ise bu adım kadar basit, menuden internete geliyoruz ve internet arıyoruz ve karşımıza etrafımızdaki kablosuz sağlayıcılar geliyor. Kullanmak istediğimizi seciyoruz ve sonrasında bizden wlan korumasını secmemizi istiyor. Varsa seciyoruz yoksa none diyerek geciyoruz. Varsa şifremizi de girdikten sonra adres ayarlarını istiyor bizden ve bu ayar easy ve custom olarak ikiye ayrılıyor. Easy secerseniz otomatik yapıyor ayarları custom secerseniz siz ayarlıyorsunuz. Ayarlar bitince size ayarların listesi veriliyor ve onaylayarak devam ediyoruz. Sonrasında Internet Browser'ı kullanarak Psp'de internet maceramıza başlayabiliriz.
Peki neler yapılabilir?
Malesef bizi bilgisayarlarımızdaki gibi bir internet beklemiyor. Facebook'un normal değil mobil versiyonunu kullanıyoruz. Video izleyemiyoruz ve flash oyun oynayamıyoruz. Ama bunun haricinde Psp 3000'lerde icinde bulunan Skype ile ucretsiz sesli goruşme yapabiliyoruz ve Psp 3000'in uzerinde mikrofon olması bize kolaylık sağlıyor. Maillerinize bakabilir ya da haberleri takip edebilirsiniz. Ayrıca videoları indirerek izleme imkanınız da var.