Corum'un İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural, transfer olduğu Belediye İskilipspor'da 1 Ekim'de acılacak lig oncesi sezon hazırlıklarını ilcedeki bir halı sahada surduruyor. Futbol oynamaya ilkokulda başlayan Vural, eğitim hayatının ardından başladığı kamu hizmetinde Elazığ'ın Sivrice ilcesinde kaymakam olarak gorev yaparken Elazığ Ozel İdarespor'da amator futbol hayatına başladı.
Ardından Corum'un İskilip ilcesine atanan Vural, burada 23 Temmuz'da duzenlenen torenle Belediye İskilipspor'a transfer oldu.
Futbola olan ilgisini, mulki amir olarak gorev yaptığı ilcede gencleri spora ozendirmek icin kullanan Vural, gelişim cağındaki bireylerin boş vakitlerini spor yaparak gecirmelerini sağlamayı hedefliyor.
1 Ekim'de acılması planlanan 1. Amator Lig oncesi fırsat buldukca ilcedeki kamu gorevlileri ve genclerle halı saha maclarında bir araya gelen Vural, AA muhabirine, genclerin spor yapmasını onemsediğini soyledi.
9 yıldır mulki amirlik yaptığını ve bu sure icinde futboldan kopmadığını belirten Vural, "Vatandaşlarımızla guzel vakit gecirmek icin sporun mustesna bir yontem olduğunu duşunuyorum. Bilhassa son zamanlarda artan alkol, uyuşturucu, sigara, teknoloji bağımlılığı gibi genclerimizi pencesine alan amansız hastalıklara karşı sporun cok onemli bir konu olduğunu duşunuyorum. Bu sebeple, genclerimizle bir arada olmak, vatandaşımızla, esnafımızla, memurumuzla guzel vakit gecirebilmek adına İskilip ilcemizde spora tekrar başladım. Genclerimizle vakit gecirebilmek, onlara ornek teşkil edebilmek, gelişimlerine katkıda bulunabilmek amacıyla İskilipspor'da yerimi aldım." dedi.