Lost Light oyunu Play Store'da yerini aldı.
Surprizbozan: Play Store Linki
Lost Light: PC Available - Apps on Google Play Survival, Warfighting, Progression
play.google.com
Escape From Tarkov'a benzeyen bir oyun ancak elbette gercekcilik tarafında ikisini kıyaslayamayız.
Oyunu acık beta surecindeyken oynuyordum ve şunu eklemek istiyorum: Oyunda oyunculardan daha fazla sıkıntı yaratan şey botlar.
4 seviye altı olan zırhları surekli kullanmanızı onermem.
Rakip oyuncu gorurseniz kesinlikle kafasına nişan alın, vucut zırhına ateş ederek boşuna mermi israf etmeyin, aynı şey botlar icinde gecerli.
Kolunuzda bir bant gibi bir şey var, bu bant turuncu-kırmızı renklerine donerse bilinki etrafınızda rakip var demektir.
Onun haricinde maca girmeden once eşyalarınızı "secure" etmeyi unutmayın ve her zaman yanınızda silahınız icin yedek şarjor bulundurun.
Maca girmeden once silahınıza bakarsanız mermi turunun uzerinde şarjore benzeyen bir simge var, o kısımdan şarjor seciminizi yapıp dolduracaksınız.
Oyun icinde kilitleri acmak icin anahtarlar var, bu anahtarların actığı kutulardan iyi ganimet cıkabiliyor.
Ayrıca signal jammer, AKM, AK 74M, Mosin Nagant, DVL 10 ve nişangahlar gibi eşyalar icin ozelleştirme gorevleri geliyor. Para harcamak istemiyorsunuz bu tur eşyaları depolayabilirsiniz.
Gorevleri tamamlaması basit oluyor, fazla kafanıza takmanıza gerek yok.
Gorev tamamlayınca odul veriyor; Kimi zaman silah, mermi, ilk yardım kiti, para oluyor.
Kimi zaman ise marketteki bazı eşyaları acıyor.
Oyunun icinde bulacağınız "nuts, charger, blowtech" gibi ıvır zıvır eşyaları kara markette satıp kÂra gecebilirsiniz.
Ayrıca bu tur eşyalar ile market, envanter, atolye gibi surekli kullanacağınız yerlerin yukseltmelerini yapabiliyorsunuz.
Oyunun hassasiyet ayarlarını kendinize gore ayarlamayı unutmayın.
Cihazınızın donanımı duşuk ise oyuna bulaşmayın derim, hata alabilirsiniz.
Ben A70 kullanıyorum donma kasma olmuyor ancak oyunun RAM tuketimi cok fazla.