SAKARYA'nın Hendek İlcesi'nde Atikehanım Ortaokulu'nda okuyan S.K ve O.K adlı kız oğrenciler, Turkce oğretmenleri N.A.'nın kendilerini dovduğunu iddia etti. Oğrencilerin velileri, oğretmen hakkında şikayette bulundu. Hendek Atikehanım Ortaokulu 6. sınıf oğrencileri S.K ve O.K., Turkce oğretmenleri N.A.'nın sınıf icersinde ellerine cetvelle vurduğunu, cetvelin kırılmasının ardından saclarından tutarak başlarını duvara vurduğunu iddia etti. Okuldan cıkıp evlerine giden oğrenciler durumu velilerine anlattı. Her iki oğrenci velisi şikayet dilekcelerini İlce Milli Eğitim Mudurluğu'ne vererek oğretmen hakkında idari soruşturma başlatılmasını istedi. Karakola da dilekce ile muracat eden veliler oğretmen hakkında hukuk mucadelesi başlatacaklarını ifade etti.
Oğrenci velisi O.K ise "Cocuğum okula gitmek istemiyor. Zorla ikna ettim o oğretmenin dersine girmek istemiyor. Cocuğum okuldan soğudu. Oğretmen hakkında gerekli yerlere şikayette bulunduk" diyerek İlce Milli Eğitim Mudurluğune şikayette bulundu.
Diğer oğrencinin velisi S.K., "Sinirden gozumuze uyku girmedi. Kızımın baş ağrısı devam ediyor" diye konuştu.
Ahmet CİLECİ