Derse gec kalan oğrencisini elleri havada tahta onunde beklettikten sonra, fotoğrafını sosyal medyada yayımlayan oğretmen hakkında soruşturma acıldı İstanbul 50. Yıl Turkan Şoray İlkoğretim Okulu 7. sınıf oğrencisi C.B., gectiğimiz gunlerde sınıfta arkadaşlarıyla oturuyordu. Sınıf arkadaşı A.A., C.B.'nin elleri havada duvara dayalı bir şekilde cekilmiş fotoğrafını gordu. A.A., fotoğrafı C.B.'ye gosterdi. 14 yaşındaki mağdur cocuk, fotoğrafı gorduğunde ağlamaya başladı. Minik C.B., eve gittiğinde durumu ailesine anlattı. C.B.'nin ailesi, Sarıyer Polis Merkezi'ne başvurarak olayla ilgili şikayetci oldu. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
"BENİ UZDU"
Soruşturma kapsamında ifadesine başvurulan mağdur cocuk,"Arkadaşım bana ait fotoğrafı internetten bulmuş ve bana gosterdi. Sonra da aileme anlattım. İznim olmadan fotoğrafımı yayımlayarak beni uzdu" dedi.
"BAŞKALARI DA VAR"
Anne Candan B. ise, " Oğlum durumu bana anlattığında oğretmenin sosyal medya hesabına baktım. Oğlum dışında bir suru oğrencinin, farklı ceza yontemleri uygulanmış halinin yer aldığı fotoğraflar vardı. Gorunce inanamadım. Şikayetciyim" ifadelerini kullandı. İfadesine başvurulan oğretmen Yasemin G. ise, "Esprili bir ceza yontemi olduğunu duşundum" diyerek kendini savundu.