MUĞLA'nın Bodrum İlcesi'nde takla atan bir kargo şirketine ait minibusun şoforu 32 yaşındaki Mahir Yıldız yaralandı. Kaza anında minibusun uzerine savrulduğu 42 yaşındaki Tayfun Sedat Tabak ise ani bir hamleyle kacınca yaralanmadan kurtuldu. Kaza, bugun saat 14.30 sıralarında, Konacık Mahallesi Ataturk Bulvarı'nda meydana geldi. Bodrum'dan Bitez'e gelen ve ozel bir kargo şirketinde calışan Mahir Yıldız, iddiaya gore, bir otomobil surucusunun kendisini sıkıştırması uzerine, kullandığı 48 BE 475 plakalı minibusun direksiyon hakimiyetini kaybetti. Kaldırıma carparak takla atan minibus, motosikletine binmek uzere olan İngilizce oğretmeni, evli ve iki cocuk babası Tayfun Sedat Tabak'a doğru yoneldi. Ani bir hareketle kacan Tabak, kurtuldu, motosikleti ise hasar gordu. Ters donen minibusten vatandaşların yardımıyla cıkartılan şofor Yıldız ise ambulansla Bodrum Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı. Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.
Yaralanmaktan saniyelerle kurtulduğunu anlatan Tabak, "Marketten alışveriş yaptım, dışarı cıktım. Tam motosikletime bineceğim sırada arkamda bir gurultu duydum. Baktığımda minibusun uzerime geldiğini gorunce hemen kactım. Minibus inşaatın duvarına carparak ters olarak durabildi. Hala olayın şokunu yaşıyorum. Motosiklete binmiş olsaydım, kurtulmam mumkun değildi" dedi.