Opencart Urun cekme Botu Yaptırılacaktır.

Merhabalar ben yeni kuracagım opencart siteme başka siteden urun cekme botu yaptırmak istiyorum botumdaki ozellikler sunlar olacaktır.
1-karsı sitenin urunleri yabancı dil yani ingilizce urunleri opencart siteme cekerken turkceye cevirecek otomatik cevirdikten sonra o yazıların yani urun yazıları bilgileri icersindeki bazı istemedigim yazıların yerine kendi belirlemiş oldugum yazılar yer degiştirecek yani filtreleme olcak
2-urunun butun resimlerini cekecek hosta atacak
3-tedarikci siteden kategori kategori arama yapabilecegim.
4-tedarikci firmadaki urunler dolar uzerinden fiyatlanmıs o doları tl ye cevirip bana gosterecek o şekilde fiyatı eklicem.
5-bot bana fiyat filtresi koyacacak mesela 100 dolar altındaki urunleri listele gibiyada 100 dolar ile 200 dolar arası urunleri listele gibi
6-eger yapılabilirse bot tedarikci firmaya şifre ile giriş yapsın her urunun farklı kargolama ucreti var fiyatı olustururken kargo parasınıda otomatik olarak urune eklesin.fiyatı oyle gostersin urunucreti+kargo parası+ uzerine koyacagım kar marjı ile birlikte fiyatıolustursun(boyle bişey olursa iyi olur.
7-tedarikci firma siteye yeniurun eklediginde bot yeni eklenen urunleri bana gostersin.
8-urunleri eklerken bot kategorileri tanısın yani kategorileri elle secmeyim otomatik olarak hangi kategoriden urun cekiyorsa opencart sitemede o kategoriye urunu atsın.

boyle bir bot yapabilecek arkadaş beni eklesin ve fiyat teklifini bana atsın

[email protected]

Devamı Oku: Opencart Urun cekme Botu Yaptırılacaktır.