Sayın Forum Yetkilileri ve kullanıcıları Benim Sorunum biraz ilginc olabilir.

İndex.php

-------------------------

PHP:

Bu kısım duzgun

main.php
Buda duzgun

PHP:

panel1.php
bu kodlamada sorun var.

PHP:

Şimdi sorunu acıkca anlatayım index.php ile kullanıcı ve şifre ile giriş yapıyorum main.php istediğim sayfaya yonlendiriyor. bu kısım tamam

Main php anasayfa yaptım ve diğer sayfaya yonlendiren butonlar var anasayfada tıkladığımda beni girmem gereken sayfaya değil index.php şifre giriş paneline yonlendiriyor .

mozilla tarayıcısında denediğimde gitmem gereken sayfaya doğru şekilde goturuyor

Internet Explorer denediğimde girişten sonra sayfa icindeki butona tıkladığımda index.php şifre giriş paneline atıyor.

pane1.php deki kodların tamamını silip bunu eklediğimde aşağıdaki kodu eklediğimde anasayfadaki buton yonlendiriyor.

bu seferde siteden cıkış yaptım .

www.site.com.tr/index.php şifre girme paneli tamam doğru

www.site.com.tr/main.php giriş sonrası anasayfa

www.site.com.tr/panel1.php

url de www.site.com.tr/main.php yazınca şifre sayfasına yonlendirip şifre istiyor bu kısım doğru

www.site.com.tr/panel1.php yazınca şifre ile girmesem bile sayfa hemen acılıyor şifre sormuyor.

Dikkatli okursanız anlattığım karışık değil

ozet giriş yapınca anasayfaya gidiyor doğru ansayfada diğer sayfaya gidecek olan butona tıklayınca şifre panelne atıyor butona verdiğim url doğruyazılı panel1.php shtml yonlendirmiyor panel1.php de yazan kodları kim duzenleyebilir.