Udemynin herkesin birer yazılımcı olması icin sunduğu PHP kursu, kısa sureliğine 360 TL'den 27,99 TL'ye duştu.
Eğer bir web tasarımcı olmak istiyorsanız, ilk oğrenmeniz gereken kodlama HTML, sonrasında da PHP gelir. HTML, pek cok internet sayfası icin giriş seviyesi kodları yazmanıza olanak tanırken, asıl program genelde PHPde yazılır. PHP dışında ASP.NET gibi dilleri de oğrenebilirsiniz, ancak bu konuda en populer dil PHP olmuştur.
Bir yazılımcı olarak işe girmek istediğinizde on koşul olarak gosterilen diller arasında yer alan PHP, her yazılımcının yalayıp yutması gereken bir yazılım dili olarak kabul ediliyor. Eğer sizlerin de yazılımcı olmak gibi bir planı varsa, Udemynin kampanyası cok hoşunuza gidecek. Normalde 360 TL olan sıfırdan ileri seviyeye PHP dersi, kısa sureliğine 27,99 TLye kadar duştu. En baştan ele alıp PHP ve sık sık PHPyle birlikte kullandığınız yazılım dillerini size oğreten ozel eğitim seti, sizlere muhteşem bir kaynak sunmayı hedefliyor.
Tayfun Erbilen tarafından verilen videolu eğitim seti kapsamında, PHPye girişten, Proje: İcerik Yonetim Sistemine kadar pek cok ders bulunuyor. Ustelik, eğitim setini bitirdiğinize dair verdiği sertifikayla, CVnize eklemek acısından da guzel bir eğitim setine erişmiş oluyorsunuz.
PHP dışında MySQL konusunda da eğitimin verileceği ozel kursta, ister hicbir PHP bilginiz olmasın, isterse de orta duzey bir PHP yazılımcı olun, her şekilde sizi daha iyi bir seviyeye cıkaracaktır. Erbilenin sade anlatımı ile web tasarımcılarda en cok aranan yazılım diline hakim olabileceksiniz. Ustelik bunu yaparken, okulda oğrendiğimiz yazılımların aksine kodların nasıl guvenli bir şekilde yazılacağını da oğreniyorsunuz.
Yalnızca temel seviyede HTML bilgisinin yeterli olduğu eğitim setinin hedef kitlesi de bulunuyor. Eğitim setini satın alacak hedef kitle şu şekilde:
Kod yazmayı oğrenmek isteyen kişiler
HTML/CSS bilip, PHP sayesinde dinamik siteler yapmak isteyenler
Kendi projelerini geliştirmek isteyenler
İşin mantığını anlamak isteyenler (algoritma duzenini oğrenebilirsiniz)
PHPde oğrenilmesi gereken her şeyin eğitim setinde yer almasının dışında, MySQL, OOP (Nesne Yonetimli Programlama), AJAX, JavaScript, JSON, bot yapımı gibi konuları da goreceksiniz. Kod yazarken SEO icin nelere dikkat edilir? Başarılı bir SEO kodlaması nasıl yapılır gibi soruları da cevaplayacağınız eğitim setinin icerisinde şu an 18.5 saatlik video, 107 yardımcı kaynak ve 4 kodlama egzersizi var. Eğer siz de kursu indirimli bir şekilde 27,99 TLden satın almak istiyorsanız, buraya tıklayarak eğitim setinin Udemy sayfasına ulaşabilirsiniz.
Kaynak : http://www.webtekno.com/hepinizi-bi...sureligine-360-tl-yerine-27-99-tl-h43161.html