Yükseltilmiş döşeme, çeşitli alanlarda kullanılabilir ve özellikle ticari, endüstriyel veya teknolojik ihtiyaçları olan mekanlarda tercih edilir. Konutlarda tercih edildiği gibi yüksek oranda ticari mekan ve yapılarda kullanılmaktadır.

Çözüm zemin firmamız aşağıdaki tüm sektörler için istenilen farklı özelliklerde yükseltilmiş döşeme uygulaması yapmaktadır.

Ofis Binaları: Ofis binalarında yükseltilmiş döşeme, kablo yönetimi, iletişim hatları ve altyapı sistemlerini gizlemek ve düzenlemek için tercih edilir.

Veri Merkezleri: Veri merkezleri, yüksek miktarda elektrik, veri ve iletişim altyapısına sahiptir. Yükseltilmiş döşeme, bu tür merkezlerde kablo yönetimi ve hava sirkülasyonu için kullanılır.

Bankalar ve Finans Kuruluşları: Teknoloji altyapısı ve güvenlik gereksinimleri nedeniyle bankalar ve finans kuruluşları yükseltilmiş döşeme kullanabilir.

Hastaneler ve Sağlık Tesisleri: Tıbbi ekipmanların, kabloların ve iletişim hatlarının düzenlenmesi ve yönetimi için yükseltilmiş döşeme tercih edilir.

Üretim ve Endüstriyel Tesisler: Büyük üretim tesislerinde, ekipmanların altına altyapı elemanları yerleştirmek ve tesis içi ulaşımı kolaylaştırmak amacıyla yükseltilmiş döşeme kullanılır.

Eğitim Kurumları: Okullar, üniversiteler ve araştırma kurumları, laboratuvar altyapısı ve iletişim hatları nedeniyle yükseltilmiş döşeme tercih edebilir.

Perakende Mağazaları: Büyük perakende mağazaları, özellikle güvenlik sistemleri, aydınlatma ve kablo yönetimi için yükseltilmiş döşeme kullanabilir.

Fuar ve Etkinlik Alanları: Fuar ve etkinlik alanlarında geçici altyapı gereksinimlerini karşılamak için yükseltilmiş döşeme kullanılabilir.

Restoranlar ve Oteller: Restoran ve otellerde, mutfak altyapısı ve iletişim hatlarını düzenlemek için yükseltilmiş döşeme kullanılabilir.

Bilgi Teknolojisi ve Telekomünikasyon Merkezleri: İletişim hatları ve cihazları yönetmek için yükseltilmiş döşeme tercih edilir.

Yükseltilmiş döşeme, özellikle altyapı yönetimi, güvenlik, düzen ve erişim kolaylığı gerektiren alanlarda kullanılır. Hangi alanda kullanılacağı, ihtiyaçlarınıza, mekanın kullanım amacına ve gereksinimlerine bağlı olarak belirlenir. Ülke piyasasında yükseltilmiş döşeme fiyatları listesine bağlantıdan ulaşabilirsiniz.