TELEVİZYON DAİMA ACIK, KUMANDAYIZ SİZE VERİYORUZ ! YAPMANIZ GEREKEN BASİT...
Youtube'dan para kazanmaya calışan kişi sayısı cok, yardım eden sayısı yok.
Yukarıdaki sozle başladık bu işe. Yaklaşık 3 Senedir Adsense, 2 senedir de Youtube-Adsense işindeyim.
Bu Projemiz ile bu bilgiyi, tecrubeyi derleyip, bir forum haline getirmeyi amacladık, başarılı olduğumuza, olacağımıza eminim.

Forumdan bahsetmek gerekirse, Forum hakkında bilgiler ;
CANLI Destek ! : Forumların neredeyse hicbirinde bu ozellik bulunmuyor, bizler kullanıcıların Forumumuzda Soruları varken dolaşmasını sevmiyoruz. Bu yuzden, ister uye, ister ziyaretcilerimizin kullanabileceği, Canlı destek modulunu ekledik, isteyen kişi foruma girip, sorusunu sorabiliyor. Videolu ANLATIM! : Anlatımlarımızı yazımsal olarak ve Videolu olarak yapmaktayız. Yazı ile anlatım yapıldığında bircok kullanıcı sıkıntılı gozlerle bakmakta. Bu yuzden anlatımlarımızın coğunu VİDEOLU olarak gercekleştireceğiz. KULLANICILARIMIZA OZEL ! : Kullanıcılarımıza ozel, ucretsiz youtube grafiklerini, İntrolarını gercekleştiriyoruz. Bunun icin foruma uye olmanız, 5+ mesajınız olması yeterlidir.. PARA KAZANMAK İCİN DEĞİL, BİLGİ DAĞITIMI İCİN : Bilgi guctur, Paylaştıkca buyur sozunu prensip edinmiş, bilgilerimizi parayla değil, UCRETSİZ olarak sunmaktayız. UYE OLMASI KOLAY : Davetiye sistemi veya ucretle uyelik yerine, herkese acık uyelikleri tercih ettik. Boylelikle denetimi arttırarak, dışarıdan kullanıcılarımızın uye olmasını kolaylaştırdık. YOUTUBE KANALLARINIZA OZEL : Youtube kanallarınıza ozel etkinlikler ile, Kanallarınızı inceliyor, SEO ayarlarını bizzat yapıyoruz. / yapacağız. (İlerleyen zamanlarda) SKYPE, TeamSpeak ile KONFERANSLAR : Kullanıcılarımıza daha iyi hizmet vermek icin, Admin, Moderator ayrımından cok, herkesi eşit olarak gormekteyiz, Bu yuzden Sıklıkla Konferanslar yaparak daha fazla kazanc sağlamanızı kolaylaştıracağız. Yukarıdaki liste, Yaptıklarımız, yapacaklarımızın listesidir. Vaad'ler değil, ilerleyen zamanlarda hepsi gercekleşecektir. Sizleri forumumuza davet ediyoruz.
Forum Link : www.youtubekazan.com ! Herkese TEŞEKKURLER.
Kesinlikle ama kesinlikle r10.net uzerinden reklam yapmakta değiliz. Sadece kullanıcılara bu portalı tanıtmaktayız. TEŞEKKURLER.