Oncelikle belirtmek istiyorum projemizi okumadan ve sitemize uye olmadan eleştiri yapmayınız. Tabiki eleştiri yapma hakkınız sonuna kadar var.

Sitelerimiz bizim icin amac değildir aractır.

Sitemiz facebook un yaptığı her şeyi yapar ustune cok ama cok ozelliği vardır. Doyurucu bir sitedir.

Kimseye zararımız yoktur. Amacımız insanlara faydamız dokunması ve ulkemize kalıcı bir değer bırakması. Destekleriniz icin şimdiden teşekkurler.

Oncelikle kendimi anlatayım .Ben oğretmenim eşimde oğretmen, ayrıca matematik dersi verdiğim butik dershanem var. Aylık 7 bin tl aile butcemiz var. Sakın hava atmak icin yazdığımı duşunmeyin. Allah herkese versin. Yani benim parayla pulla işim yok. Bir amac uğruna proje geliştirdim.

Projemiz şu facebook benzeri sitemizde toplanıyoruz. Amacımız 100 bin kişi bir araya gelerek aylık kişi başı 5000 tl para kazanmak. Toplanma işini biraz olsun başardık. Sizde yardım ederseniz cok hızlı guc birliğimiz oluşur.

Ana sitemiz olan www.hopboom.com sitesinde toplanıyoruz.

Uye olduğunuzda kimse kimseden ustun olamamak kaydı ile yani eşit para kazanmak kaydı ile bir araya geliyoruz. Tum harcamaları biz yapıyoruz. Şu ana kadar 8 bin tl harcandı. Aramıza katılanlardan beş kuruş para cıkmadı. Siz sadece uye oluyorsunuz.

100 bin kişi olduğumuzda reklam gelirlerimizi hepimize eşit olarak paylaştıracağız. Bu gelirlerin bir kısmı ile yuzlerce yeni site daha yapacağız. Nedir bu yeni siteler. Şimdilik 5 site daha actık orneğin alışveriş sitemiz, film sitemiz, oyun sitemiz, haber sitemiz vb gibi bu sitelerden de gelen reklam gelirleri hepimize eşit paylaştırılacak.

Yuzlerce sitenin benzerini yapacağız. Mesela gittigidiyor veya ebay, sahibinden, hurriyet , milliyet , idda, yani piyasa da olan kaliteli sitelerin benzerlerini yapacağız. Hepsinden elde ettiğimiz gelirleri, kimse kimseden ustun olmayacak şekilde hepimize eşit dağıtacağız.

100 bin kişi neden bir araya geliyoruz. Cunku 100 bin kişi kulaktan kulağa 10 kişiye reklam yapsa sitelerimizi kullanan 1 milyon insana ulaşırız. Aslında sitelerimiz bizim icin amac değildir aractır.

Lutfen projemizin bu kısmına odaklanın. Yani 100 bin kişi hepbirlikte reklam yapsak sitelerimiz ucar gider. İşte biz bu gucumuzu kullanmak istiyoruz.

Peki para dağıtım işi ne zaman olacak. Oncelikli hedefimiz 100 bin kişi toplanmak bunun sonucunda sitelerimize para akışı olacak daha profesyonel kişilerle bu para sayesinde calışma fırsatı bulacağız. Sitelerimizi dahada buyutup tum dunya capında olmaya calışacağız. Yani ilk başlarda buyumek icin paramızı harcayacağız. Buyuduğumuzde ise hepimizi doyuracak kadar para kazanmaya başlayacağız. O yuzden ilk başlarda para dağıtımı yoktur. Sabır işidir. Uye olmanız size birşey kaybettirmez. Siz diğer işlerinizi yapmaya devam edin. Buyuduğumuz de inanın hepimize yetecek kadar gelirimiz olacak. Şimdiden coğaldık projemize gonul veren insan sayısı baya cok.

Benim parayla pulla işim yok. Zaten kazanıyorum. Aylık 7 bin tl kime yetmez. Allahtan belamı mı isteyeyim.

Sizin icin de aynı yaşantıyı elde etmek icin elimi taşın altına soktum .Tum harcamaları ben yapacağım. Kazanmaya başlayınca harcadıkları mı geri alacağım bir seferliğe mahsus.

Neden olmasın ben bu fırsatı size sunuyorum. Tekrar ediyorum benim gibi kazanc elde etme durumumuz var hatta daha fazlası.

Benim kişisel beklentim sadece sadece ulkeme değer katmak, ulkemin insanına fayda sağlamak ve tarihe gecmek. Başkada bi beklentim yok. 4 evim bir yazlığım, bir adet yarış motorum, bir adet 50 bin tl değerinde skoda oktavia arabam var.

Niye diye soruyor cevremdekiler. Ben diyorum kahvede oturup vakit olduremem. Bi fayda sağlamalıyım ulkeme. İnanın hepsi bu. Saygılarımla.

Aramıza katılmak isteyenler icin buluşma yerimiz. www.hopboom.com

Eleştirilerinizi bekliyorum arkadaşlar.

Tek eksiğimiz video dosyalarını sistemde barındırmıyoruz. Aşırı maliyetli bi durum. youtube den cekiyoruz.

hopboomfoto adı altında androit telefonlardan direk sisteme gizlilik ayarları yapılarak fotoğraf gonderme programı kaldı. Yakında o da cıkacak inşallah.

Baya yol aldık.