Bu makaleye ayırdığınız 30 Dakika ile Sosyal Medya'nın Efendisi Olacaksınız!

Artık hepimizin kullandığı sosyal medya hayatlarımızın vazgecilmez bir parcası işte bu yuzdendir ki bu sosyal ağlarda takipci arttırma, fenomen olmak, en populer olmak, ve en cok konuşulan olmak artık bizler icin cok onemli bir noktaya ulaştı. Oyle ki bundan yıllar once olen ve bir ressam olan Andy Warhol'un da dediği gibi "Herkes bir gun 15 dakikalığına unlu olacak." İşte sosyal medya da bize bu sozu kanıtlar nitelikte cunku artık unlu olmak hic bu kadar kolay ve hızlı olmamıştı. Belki sonsuza dek unlu olarak kalmayacak olsanız bile en azından bir sure icin unlu olma şansını sosyal medya bizlere veriyor. Ama oncelikle bunun icin ya sabırlı olup akıllıca ve zekice twitler atmamız muhteşem fotoğraflar paylaşmamız veya cok buyuk bir kitleye hitap edecek bir sayfa acmamız gerekmekte. Yada bunların hepsini es gecip kısa yoldan takipcilerinize veya beğenilerinize ulaşadabilirsiniz.

İşte kısayol denince ise olaya ben el atıyorum. Buradan sonra neler yapacağınızı ve neler yapmayacağınızı anlatacağım. Size lazım olan her şey bu makalede bundan emin olabilirsiniz. Oncelikle ucretsiz siteler ile başlıyoruz. İlk sırada benim birinci tercihim olan site ile başlıyoruz.... yazının devamı icin tıklayınız.

Bu yazıda tam 7 video kullanılmıştır. Eğer ki beğenirseniz yada beğenmezseniz iki turlude yorumlarınızı bekliyorum umarım işinize yarar.