Merhaba arkadaşlar...
Bilişim sektorunde gelir getirecek ve topluma yararlı olacak bir proje hazırlamış bulunmaktayım. Hazırlamış olduğum projeyi iş fikrine donuşturebilmek icin KOSGEB girişimcilik kursuna katıldım. Neticesinde girişimcilik eğitimini tamamlamış ve iş planını hazırlamış bulunmaktayım. Soz konusu girişimcilik hibe desteklerinden yararlanabilmek icin gereken işletme kurulumu ve işletme maliyetlerinin asgari %40 lık tutarının karşılanması gibi giderler konusunda bir sermayeye ihtiyacım var.
İş bir internet sitesidir. Kullanıcıların hem muşteri olduğu hem de işgucunu temsil edebildiği geniş bir ağ sistemidir. Guvenilirlik acısından benzerlerinin cok otesindedir. Ayrıca ilk 6 aydan itibaren ciddi gelir getirebilecek bir iş fikridir. Tabii ki her işte risk vardır. Bu sebeple risk almayı istiyorsanız benime irtibata geciniz.
Sermaye ortağı olarak, para kazanmak isteyen ve 4.000 - 5.000 TL arasında yatırım yapabilecek yatırımcılar bana ulaşabilirler.
numara : 0539 239 37 62
Yuzyuze goruşmek esas alınacağı gibi isteyen arkadaşlar karşılıklı guven acısından pm atarak facebooktan da ekleyebilir beni.
Not : İstanbul'da ikamet ediyorum.