Burdur'da 1984 yılında oğrenim goren oğrenciler, 33 yıl sonra eğitim donemleri boyunca surekli gittikleri lokantada buluştu. Burdur'da 1984 yılında oğrenim goren oğrenciler, 33 yıl sonra eğitim donemleri boyunca surekli gittikleri lokantada buluştu. 40 oğretmen 33 yıl sonra bir araya gelince duygusal anlar yaşandı. Burdur Eğitim Yuksekokulu'nda 1984 yılında oğrenim goren 40 oğrenci, 1986 yılında mezun olup, ceşitli illerde oğretmen olarak goreve başladı.
Turkiye'nin ceşitli bolgelerinde gorev yapan oğretmenler, sosyal medya aracılığıyla yeniden bir araya geldi. Bir sosyal medya uygulamasından konuşan grup, eğitim donemleri boyunca surekli bir araya geldikleri lokantada buluştu. "Oğrencilik yıllarımızı hic unutmadık" Muğla'da oğretmenlik yapan Hasan Uygunol, 1984 yılında eğitim yuksekokulunu kazanarak, Burdur'a geldiğini soyledi.
Uygunol, "1'inci ve 2'nci sınıflarda oğrenim goren arkadaşlarımızı sağ salim burada gorebildik. Burada olmaktan cok mutlu olduk. Bizler 33 yıl once 40 oğretmen olarak Turkiye'nin değişik illerine oğretmen olarak atandık. Tam 33 yıl sonra bu oğretmenler bugun burada yani oğrenim gorduğu Burdur' da bir araya geldi. Oğrencilik yıllarımızı hic unutmadık." dedi.
Burdurlu oğretmen Ali Unal ise, 33 yıl sonra tekrar bir araya gelebilmenin mutluluk verici bir duygu olduğunu kaydetti.