Diyarbakır'ın Bağlar İlce Belediyesi, oğretmen ve velilerin talepleri doğrultusunda Mesut Yılmaz İlkokulu'nun bahcesinde yıpranan parke taşlarını yeniledi. Diyarbakır'ın Bağlar İlce Belediyesi, oğretmen ve velilerin talepleri doğrultusunda Mesut Yılmaz İlkokulu'nun bahcesinde yıpranan parke taşlarını yeniledi.
Mesut Yılmaz İlkokulu oğretmen ve velileri Bağlar Belediye Başkanı Huseyin Beyoğlu'na ulaşarak, okuldaki parke taşlarının yıpranmasından dolayı zeminin kışın yağmur sularıyla dolduğunu ve durumdan rahatsız olduklarını soyledi. Başkan Beyoğlu da gerekli talimatları vererek okula parke taşı doşetti. Kotu durumda olan bahceyi daha sağlıklı bir ortama kavuşturduklarını belirten Bağlar Belediye Başkanı Huseyin Beyoğlu, "Belediyemizin imkanları dahilinde oğretmen ve velilerimizin isteğini kırmayarak bin 800 oğrencimizin eğitim gorduğu 4 bin metrekarelik okul bahcemizin parke taşlarını yeniledik, bu kapsamda yaptığımız calışmayla yeni eğitim oğretim yılında oğrencilerimiz daha rahat edecekler. Her şey geleceğimizin teminatı cocuklar icin" dedi.
Mesut Yılmaz İlkokulu Mudur Yardımcısı Ahmet Boru ise belediyenin calışmasından sonra okul bahcesinin modern bir goruntuye kavuştuğunu dile getirdi. Boru, "Okulumuz camur ve balcıktan kurtarıldı, daha rahat bir eğitim ortamına kavuşmuş oldu. Bağlar Belediye Başkanı Huseyin Beyoğlu bizleri kırmayarak talebimizi yerine getirdi. 10 gun gibi kısa bir surede 4 bin metrekarelik bir alanı daha sağlıklı bir ortama kavuşturdular okul yonetimi ve velileri adına kendisine teşekkur ediyoruz" diye konuştu.