Ordu'nun Fatsa ilcesinde bir matematik oğretmeni, başlattığı sosyal sorumluluk projesi ile ihtiyac sahibi oğrencilerin kırtasiye ve bazı ihtiyaclarını karşılamayı hedefliyor. Ordu'nun Fatsa ilcesinde bir matematik oğretmeni, başlattığı sosyal sorumluluk projesi ile ihtiyac sahibi oğrencilerin kırtasiye ve bazı ihtiyaclarını karşılamayı hedefliyor.
Fatsa ilcesi Kulak Cetirtepe Ortaokulunda matematik oğretmeni olarak gorev yapan Yusuf Ozdemir, sosyal medya uzerinden bir proje başlattı. "#bircantadolusumutluluk" sloganıyla başlattığı proje kapsamında ihtiyac sahibi oğrencilerin 2019-2020 eğitim-oğretim yılına eksiksiz kırtasiye malzemeleri ile girmesini hedefleyen Yusuf oğretmen, fındık hasadı icin kente gelen mevsimlik tarım işcisi ailelerin cocuklarına da yardımda bulundu. Projeye destek veren hayırsever vatandaşlar ve cevredekilerin yardımıyla cocukları sevindiren Yusuf oğretmen, projeyi tum Turkiye'ye yaymak istiyor.
Şu ana kadar cok sayıda cocuk icin kırtasiye malzemelerinin, yapılan yardımlar ile toplandığını ve oğrencilerin yeni eğitim sezonuna hazır hale getirildiğini belirten matematik oğretmeni Yusuf Ozdemir, "Başta birlikte mezun olduğum lise, universite sınıf arkadaşlarım olmak uzere bu projeye kimden destek istediysem herkes olumlu yaklaştı. Gerek donem başında gerekse donem icerisinde ihtiyac sahibi oğrencilere, yardım sever eğitim gonullulerinin desteği ile almış olduğumuz kırtasiye malzemelerini ulaştırıyoruz. Amacımız bu projeyi daha etkili bir şekilde tum Turkiye'de uygulamaya gecirerek, maddi imkansızlıklar nedeni ile dezavantajlı olan geleceğimizin teminatı cocukların yazacağı başarılara, sileceği yanlışlarına ve sırtında taşıyacağı geleceğine destek olmak. Bu proje ile ilcemize ailesi ile birlikte mevsimlik işci olarak fındık toplamaya gelen Şanlıurfa Viranşehir'den oğrencilerimiz de mutlu olarak evlerine donduler. Lutfen biz olmasak da lutfen cevrenizdeki oğrencilere destek olun. İyiliğe aracı olan iyiliği yapmış gibidir unutmayın" diyerek herkesten bu projeye destek olmasını istedi.