İzmir'in Menemen ilcesinde gorev yaptığı koy okulunda gercekleştirdiği projelerle yılın kuresel oğretmenleri arasına giren Zeliş Kurt, Hindistan'da duzenlenen torenle odulunu aldı İzmir'in Menemen ilcesindeki koy okulunda sınıf oğretmenliği yaparken oğrenci ve veliler icin geliştirdiği projelerle Hindistan merkezli uluslararası bir vakfın yaptığı değerlendirmeye giren ve 2019'un başarılı oğretmenleri arasına secilen Zeliş Kurt, odulunu bu ulkede duzenlenen torenle aldı.
YILIN EN İYİ OĞRETMENLERİ ARASINA GİRDİ
Haykıran Adem Saatci İlkokulu sınıf oğretmeni Zeliş Kurt, yaptığı acıklamada, Hindistan merkezli AKS Education'ın organize ettiği "Kuresel Oğretmen Odul Komitesi"nin yaptığı değerlendirmede 2019 yılının "en iyi oğretmenleri" arasına girmeyi başardığını kaydetti.
Hindistan'ın başkenti Yeni Delhi'deki bir otelde duzenlenen ve Turkiye'nin Yeni Delhi Buyukelcisi Şakir Ozkan Torunlar'ın da katıldığı torende odulunu aldığını anlatan Kurt, bu odulu tum koy okulu oğretmenlerine adadığını ifade etti.
Kurt, şoyle konuştu:
"Kırsal bir bolgede, bir koy okulunda değişimin bir parcası olmak benim icin buyuk bir gurur. Yapmış olduğum calışmaların uluslararası bir platformda ses getirmesi ulkem adına buyuk bir onurdur. Odul toreni surecinde beni destekleyen İzmir İl Milli Eğitim Muduru Omer Yahşi ve ilgililere cok teşekkur ediyorum. Bu odulu tum koy oğretmenleri ve 10 yıldır calışmış olduğum Haykıran koyu adına aldım.''