Konya'da yaşayan bir edebiyat oğretmeni, yanında eşi ve cocuklarının olduğu sırada, yol vermediği gerekcesiyle aracının yanına gelen 4 kişi ile tartıştı. Konya'nın Kadınhanı ilcesindeki bir okulda gorev yapan 38 yaşındaki edebiyat oğretmeni Kamil Soğut, dun akşam saatlerinde eşi Ferhan ve 2 cocuğuyla birlikte ilceye gittiği sırada yolda 27 AAC 911 plakalı aracın surucusuyle 'yol vermeme' tartışması yaşadı.
OTOMOBİLİN YANINA GELİP, KAPIYI ACTILAR
Hafif ticari arac surucusu, Ladik Kavşağı'nda gelip ışıkta beklediği sırada aracından indi. Soğut de o anları cep telefonu kamerasına kaydetti. Goruntulerde aractan surucuyle birlikte inen 3 kişi, Soğut'un otomobilinin yanına gelip kapıyı acarak, "Biz senden yol istedik. Sağ taraftan gecilmez." dedi. Soğut de "Sağ tarafta kamyon varken; ben nasıl gececeğim, nasıl yol vereceğim?" diye sordu.
Trafikte baklavacı maganda olayı yaşanacaktı ki
Polisim yalanıyla yırttı
Konyada yaşayan bir edebiyat oğretmeni, yanında eşi ve cocuklarının olduğu sırada, yol vermediği gerekcesiyle aracının yanına gelen 4 kişi ile tartıştı. pic.twitter.com/cBugMCzntL
MemurlarNet (@memurlarnet) September 23, 2019 'POLİSİM' DEDİ
Aralarında cıkan kısa sureli tartışmanın ardından Soğut, ''Plakanızı aldım, ben polisim.'' dedi. 4 kişi, yanlarındaki kadının da iknasıyla araclarına dondu.
"KORKSUNLAR DİYE YALAN SOYLEMEK ZORUNDA KALDIM"
Soğut, olay anına ait cep telefonu kamerasına kaydettiği goruntuleri sosyal medya hesabından yayınladı. 4 kişi hakkında Sarayonu Jandarma Komutanlığı'na şikayette bulunduğunu belirten Soğut, goruntuleri ise şu notla paylaştı:
"Trafikte eşim ve iki cocuğumla, bu dort adam ve bir kadının tacizine maruz kaldım. Yol vermediğim icin onumu kesip, arabadan zorla indirmeye calıştılar. Aslında polis değilim, ancak eşimi ve cocuklarımı tartışmadan uzak tutmak icin korksunlar diye yalan soylemek zorunda kaldım."
SERBEST KALDILAR, SORUŞTURMA SURUYOR
Şikayet uzerine calışma başlatan jandarma, aracın plakasından 4 kişinin kimliğini belirleyip gozaltına aldı. 4 kişi, ifadelerinin ardından serbest bırakılırken haklarında 'tehdit ve hakaret'sucundan soruşturma başlatıldığı belirtildi.