Kayseri'de Ali Durmuş (38) 21 yıl once mezun olduğu Kayseri Lisesi'ne okul muduru olarak atandı. Hayalini gercekleştirdiğini belirten Durmuş, "Hedefime ulaşmanın ve oğrencisi olduğum okulda mudurluk yapmanın gururunu yaşıyorum dedi. Kayseri'de Ali Durmuş (38) 21 yıl once mezun olduğu Kayseri Lisesi'ne okul muduru olarak atandı. Hayalini gercekleştirdiğini belirten Durmuş, "Hedefime ulaşmanın ve oğrencisi olduğum okulda mudurluk yapmanın gururunu yaşıyorum dedi.
'Taş Mektep' olarak bilinen tarihi Kayseri Lisesi?nde 1995 ile 1998 yılları arasında eğitim goren evli ve 2 cocuk babası Ali Durmuş, 21 yıl sonra 2019-2020 eğitim oğretim yılı başında mezun olduğu okula mudur oldu. Beden eğitimi oğretmeni olan ve farklı okullarda mudur yardımcısı olarak gorev yapan Durmuş, ilk mudurluk gorevini kendi okulunda yapmanın gururunu yaşıyor.
'ORĞENCİSİ OLDUĞUM OKULA MUDUR OLDUM'
Ali Durmuş, oğrencilik yıllarında Kayseri Lisesi'nde okul muduru olmayı hayal ettiğini belirterek, "21 yıl sonra 18 Ağustos 2019 tarihinde oğrenim gormuş olduğum lise olan Taş Mektep'e mudur olarak atandım. Mesleğimde 15'inci yılımdır. Her Kayseri Lisesi mezunu gibi burada bir gorev yapmak benim de hep gonlumde yatıyordu. Eşime yıllar once buradan gecerken 'bir gun nasip olursa Kayseri Lisesi'nde okul mudurluğu yapmak isterim' demiştim. Aradan 15 yıl gecti ve burası bize nasip oldu. Burada oğrenci olarak okuduğum okulda şuan okul mudurluğu gorevini yapıyorum" diye konuştu.
'BU GOREV HERKESE NASİP OLMAZ'
Oğrencilik yıllarında psikoloji oğretmeni olan Ulku Oğuz ile aynı okulda beraber gorev yaptıklarını dile getiren Durmuş, "Okula mudur olarak ilk geldiğimde 53 oğretmenimizle toplantı yaptık. Oğretmenim olan Ulku Oğuz'u gorunce tarifsiz bir mutluluk yaşadım. Bu gururu yaşamak herkese nasip olmaz. Ben bu gururu yaşadım. Cok mutluyum ve gururluyum" dedi.
'BENİM İCİN BUYUK GURUR'
Psikoloji Oğretmeni Ulku Oğuz ise bir zamanlar oğrencisi olduğu Ali Durmuş'un şimdi muduru olduğuna dikkat cekerek, "Bu benim icin tarifsiz bir gurur. Hep 'Acaba bir gun Kayseri Lisesi'nden mezun olan oğrencilerimizden birisi bu okulu idare eder mi?' kısmet Ali Bey'e nasip oldu. Onun burada gorev yapmasından son derece gurur duydum. Eski oğretmenleriyle bunu konuştuk. Onlar da cok mutlu oldular. Bir mezunumuzun bu okulda emek vermesi bizi elbette ki mutlu etti" dedi.