Kayseri'nin Develi ilcesinde beden eğitimi oğretmeni Muhammed Ali K.'nın (23), arac park etme meselesi yuzunden cıkan tartışmada komşusu esnaf Ahmet Cimen'i (58) darbederek, burnunu kırdığı ileri suruldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Kayseri'nin Develi ilcesinde beden eğitimi oğretmeni Muhammed Ali K.'nın (23), arac park etme meselesi yuzunden cıkan tartışmada komşusu esnaf Ahmet Cimen'i (58) darbederek, burnunu kırdığı ileri suruldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Olay, gecen Cuma gunu ilce merkezinde Ahmet Cimen'in evinin onunde meydana geldi. Develi Şehit Musellim Unal Anadolu Lisesi'nde beden oğretmeni olan Muhammed Ali K., iddiaya gore otomobilini komşusu Ahmet Cimen'in oturduğu binanın onune park etti. Ahmet Cimen ve oğlu Mustafa Cimen (25) Muhammed Ali K.'dan otoparka ve binaya girişi engellediği gerekcesiyle otomobilini cekmesini istedi. Bunun uzerine tartışma cıktı. Kavgaya donen olayda Muhammed Ali K., eline aldığı taşla Ahmet Cimen'in burnuna ve vucudunun ceşitli yerlerine vurarak kactı. Yaralanan Ahmet Cimen ise cağrılan ambulansla Erciyes Universitesi Tıp Fakultesi acil servisine kaldırıldı. Burada tedavi edilen Cimen'in burnunda 9 kırık oluştuğu belirlenirken, zarar goren yuzune de 15 dikiş atıldı.
'BURNUMDA 9 KIRIK VAR'
Ahmet Cimen, hastanedeki tedavisinin ardından polise giderek şikayetci oldu. Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. Ahmet Cimen, kavganın arac park etme meselesinden cıktığını belirterek, "Aracını otoparka ve binaya girişi engelleylecek şekilde park etmiş. Kaldırmasını isteyince hakaret ve kufur etmeye başladı. Sonra oğluma kafa attı. Sonra yerden taş alıp oğluma vuracakken ben araya girdim. Bu sefer bana vurmaya başladı. Once burnuma vurdu. Burnumda 9 tane kırık var. Alnımın uzerine 13, gozumun altına da 2 tane dikiş attılar. Ben kanlar icinde yere yığılınca oğlum bu kişiyi tutmaya calışmış. Oğlum bağırıp, 'babamı olduruyorlar' deyince bu kişi kacmış. Şikayetciyiz, cezalandırılmasını istiyoruz" dedi.
Ote yandan İl Milli Eğitim Mudurluğu yetkilileri de beden eğitimi oğretmeninin karıştığı olayla ilgili inceleme başlatıldığını belirtti.