Eskiden tasty Blue oyununu yuklediğimde 2 kişilik diye bir secenek olurdu. Hatta bonus bolum bile olurdu. Ama şimdi tasty Blue oyununu yuklediğimde 2 kişilik seceneği yoktu! Eskiden tum bolumlerin kilidini acmıştım. Şimdide tum bolumlerin kilidini acmıştım. Tek farkı 2 kişilik secenek ve bonus seviyeler yok. Yeni surum 1.3.3.0 surumu olarak yuklendi. Tum ayarları denedim ama olmuyor. 2 kişilik secenek yok. Aynı durum tasty planet 2 oyununda da var. 2 kişilik secenek yok ama bonus seviye var. Eski tasty planet oyununda da 2 kişilik secenek vardı. Ama şimdi yok. Tasty planet 2 surumu de 1.7.0.0 surumu yani yeni surum. Size sorum şu: (1)acaba iki oyunda da tum bolumleri bitirsem 2 kişilik secenek etkileşir mi? (2)yoksa iki oyunda da bu ozellikler asla gelmez mi? (3)yoksa başka bir durum mu? Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkurler...
Ben sorunu cozdum. 2 kişilik secenek sadece tablet gibi buyuk ekran cihazlarda oluyormuş. Ben de Samsung M31 telefon kullanıcısıyım. Bu yuzden bende olmuyormuş. Yinede uğraşan herkese teşekkurler...