Milli Eğitim Bakanlığı tarafından oğretmenler arasında duzenlenen "Hasan Ali Yucel Kısa Oyku Yarışması"nda İlic Seyda Fırat Cok Programlı Anadolu Lisesi Turk Dili ve Edebiyatı Oğretmeni Veli Ustun "Yanmış Buğday" adlı eseri ile bakanlık tarafından mansiyon odulu ile odullendirildi. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından oğretmenler arasında duzenlenen "Hasan Ali Yucel Kısa Oyku Yarışması"nda İlic Seyda Fırat Cok Programlı Anadolu Lisesi Turk Dili ve Edebiyatı Oğretmeni Veli Ustun "Yanmış Buğday" adlı eseri ile bakanlık tarafından mansiyon odulu ile odullendirildi.
Oğretmen Veli Ustun odulunu MEB Şura Salonu'nda duzenlenen odul toreninde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selcuk'un elinden aldı. Ustun, Vali Ali Arslantaş tarafından ise başarı belgesi ile odullendirildi.
İl Milli Eğitim Muduru Aziz Gun'u de makamında ziyaret eden İlic İlce Milli Eğitim Muduru Hasan Mutlu ve Turk Dili ve Edebiyatı Oğretmeni Veli Ustun'e başarısından dolayı teşekkur edildi.
Veli Ustun, "Dunyanın en buyuk oğretmen edebiyatı kulliyatına sahip olan ulkemizde Milli Eğitim Bakanlığının Hasan Ali Yucel adına bir oyku yarışması duzenlemesi uzerine, Bakanımız Ziya Selcuk'un cağrısına uyarak bu kulliyata bir katkı yapacağımı duşundum. Konusu Anadolu olan bu yarışmada hem kendi gozlemlerimden yararlanıp hem de kurgusal bir metin oluşturarak yarışmaya başvurdum. İl birincisi secildikten sonra 81 ilin birincileriyle yarışarak dereceye giren ilk 10 kişi arasında yer aldım. Tum Turkiye'de 3 bin 689 eser arasından sıyrılıp Erzincan'ı temsil ederek mansiyon odulune layık goruldum. 23 Kasım gecesi Milli Eğitim Bakanlığı Şura Salonu'nda duzenlenen torenle 81 ilden gelen oğretmenlerimizin huzurunda Bakanımız Ziya Selcuk'un elinden odulumuzu aldık." dedi.