Ağrı İl Milli Eğitim Muduru Mehmet Faruk Tekin sosyal medya uzerinden bir oğretmenden gelen doğum gunu kutlamadığı mesajından sonra makamında oğretmene surpriz yaparak doğum gununu kutladı. Ağrı İl Milli Eğitim Muduru Mehmet Faruk Tekin sosyal medya uzerinden bir oğretmenden gelen doğum gunu kutlamadığı mesajından sonra makamında oğretmene surpriz yaparak doğum gununu kutladı.
Ağrı İl Milli Eğitim Mudurluğu tarafından gectiğimiz aylarda 24 Oğretmenler Gunu etkinlikleri kapsamında il genelinde 24 etkinlik yapıldı. İl Milli Eğitim Muduru Mehmet Faruk Tekin, oğretmenlerle birlikte etkinliklere katıldı. Kente 12 kilometre mesafedeki koy okulunda gorev yapan Şevval Ceren Ertaş'a, İstanbul'dan annesini getirterek Oğretmenler Gunu surprizi yapan İl Milli Eğitim Muduru Mehmet Faruk Tekin, Naci Gokce Anadolu Lisesinde gorev yapan Bilişim Teknolojileri Oğretmeni Buse Ayhan'a da doğum gununu etkinliği duzenleyerek, ceşitli hediyeler verdi. 24 Kasım Oğretmenler Gunu etkinlikleri kapsamında meslektaşına yapılan doğum gunu surprizini duyan Patnos ilcesinde bulunan İMKB İlkokulunda gorev yapan okul oncesi oğretmeni Meryem Demirbaş, İl Milli Eğitim Muduru Tekin'e sosyal medya uzerinden mesaj atarak, "24 Kasım'da doğum gunu olduğunu ve kutlamadığını" not duşerek gonderir. Sosyal medya mesajını alan Tekin, mesaj sonrası oğretmen Demirbaş'ı makamına davet eder. Meslektaş eşi ile birlikte İl Milli Eğitim Muduru Tekin'i makamında ziyaret eden oğretmen Demirbaş, doğum gunu surpriziyle karşılaşır. Mutluluğu ve şaşkınlığı bir arada yaşayan oğretmen Demirbaş, Tekin'e bu nazik davranışından dolayı teşekkur etti. Oğretmen Demirbaş'ın doğum gununu kutlayan Tekin, oğretmen Demirbaş'a ceşitli hediyeler verdi. Oğretmen Demirbaş ve eşi ile bir sure sohbet eden Tekin, Meryem oğretmenin sosyal medya uzerinden gonderdiği mesajı gorduğunde bir surpriz yapmak istediğini ifade ederek, " Oğretmenimizin gonlunu almak icin makama davet ettim. Kendisine doğum gununu surprizi yaptım ve doğum gununu kutladık. Oğretmenimizin doğum gununu kutlar, meslek hayatında başarılar dilerim. Bir oğretmen olarak her zaman meslektaşlarımın yanındayım"dedi.