Konuyu doğru yere mi actım bilmiyorum ama direk konuya gireyim. Clash of Clans oyununu duymuşsunuzdur. Clash of Clans'da icerisinde olduğum klanın kurallarının bana sacma gelmesi sonucunda kime sorsam diye duşunup buraya yazmaya karar verdim. Oyunu hakkında bilgisi olan veya hala oynamaya devam edenler cevaplarsa sevinirim.
1-oncelikle icerisinde olduğum klanda ki kurala gore bir kişi bağış istediği zaman o kişinin bağış isteği dolmadan başka biri bağış isteği atamaz.
2-Oyunu uzun zamandır oynamıyordum ve uzun zaman sonra geri dondum oyuna bir suru yeni guncelleme gelmiş ve bu guncellemelerden biride sana atacakları bağışı secebiliyor olmak. Ama klanda bu da yasak yani istediğiniz birliği secemiyorsunuz ne verirlerse kabullenmek zorundasınız.
3-Benim en cok sıkıntı cektiğim kural da budur. Verdiğin ve aldığın bağış arasındaki fark 300 olmak zorunda. Benim gibi oyuna sık sık giren ve surekli savaş yapacağı zaman bağış isteyen birisi icin gercekten zor bir kural cunku istediğim bağış cok ama başkalarının istediği bağış sayısı benim yanımdan bile gecemiyor. Zaten bircok klan bağış yapma kuralı koyar ama ilk defa almayı kısıtlayan bir klana denk geldim. Bugun bile 14 savaş yaptım ve hepsinde bağış istedim 14*30'dan etti 420 bağış.
Lutfen oyun hakkında bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim. Bende mi sorun yoksa klan kurallarında mı kafayı yiyeceğim.