naz elmasın yeni dizisi
aytutulması, dizisi, star tv, naz elmas, yeni dizisi, oyuncuları hakkında detaylı bilgiler burada

Star tv ekranlarında yepyeni bir diziyle sevenlerinin karşısına cıkacak olan Naz Elmas yeni dizisini anlatmış melekler...

Vatan Gazetesi’ne roportaj veren Naz Elmas’ın roportajının bir bolumu:

Ayla karakteri esas adamı elde eden mi yoksa kardeşine kaptıran mı oluyor?
Ayla ile buyuk bir aşk var ortada ama surprizlerle karşılaşacaksınız. Dizide iki hikaye izleyeceksiniz. Biri aşk biri de kardeşlik hikayesi. Bir aşk, birbirlerini bilmeyen iki kardeşin tanışmasına neden oluyor. Kader kardeş değil duşman olmalarını istiyor. Mutlak kotu ya da mutlak iyi yok bu dizide. Ayla tepkisini cok belli eden ve canı yanmış bir kız.

Bu proje belli olmadan once oyunculuk acısından kendinizi nasıl geliştirdiniz?
Oyunculukla alakalı inandığım şey gozlem yapmak. Bir yere oturduğum zaman ya da bir yere gittiğim zaman gozlem ve hayal gucum ortaya cıkıyor. O yuzden oynayacağım rollerle ilgili cebime malzeme dolduruyorum. Hissiyatlı yaşadığınız zaman bir suru birikiminiz oluyor. Aslında o surecte ben de normal bir insan gibi yaşıyorum.

Ayla karakterinin kıyafeti, makyajı nasıl olacak?
Şuh bir kadın… İddialı bir kız olduğu icin onunla ilgili cok ozel bir calışma yaptık. Dudağına sureceği rujdan, takacağı takıya, giyeceği kıyafetin ustune oturup oturmadığı, ayakkabısına kadar birebir karakteri yansıtmayı amacladık. Giydiğine onem veren, feminen ve iyi markalar giyinen, gosterişli bir kız