Milli Eğitim Bakanı Ziya Selcuk:- "Turkiye'nin en buyuk, en sıcak veli toplantısı bu" Milli Eğitim Bakanı Ziya Selcuk, okul aile iş birliğinin pekiştirilmesi icin ulke genelinde gercekleştirilen oğretmen veli buluşmalarının bir milyona ulaştığını bildirerek, "Turkiye'nin en buyuk, en sıcak veli toplantısı bu." ifadesini kullandı.
Twitter hesabından, oğrencilerinin evlerine giderek velileriyle goruşen oğretmenlerin fotoğraflarının yer aldığı bir video paylaşan Bakan Selcuk, şu değerlendirmede bulundu:
"Seksen bir ilde bir milyon kapıyı calan, bir milyon eşikten iceri adım atan oğretmene de cocuğunun oğretmeniyle cayını, suyunu, aşını paylaşan ana babaya da bin selam. Turkiye'nin en buyuk, en sıcak veli toplantısı bu. Cocuklar icin hep beraberiz."
- Oğretmenler velileri ziyaret ediyor
Ulke genelinde okul aile iş birliğinin pekiştirilmesi icin oğretmen ve veli buluşmaları gercekleştiriliyor. Bu kapsamda, oğrencilerinin evlerini ziyaret eden oğretmenler, cocukların gelişimiyle ilgili anne babalarla goruş alışverişinde bulunuyor. Ziyaretlerde oğrencilerin daha başarılı olması ve varsa sorunlarına cozumu icin calışılıyor.